Stoiximan Super League

Μουνιέ: «Όταν εγώ είχα προβλήματα ο σύλλογος μου έδωσε το χέρι»

Ο Αντονί Μουνιέ ανέφερε πως δεν σκέφτηκε σε καμία περίπτωση να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό καθώς όταν ο ίδιος είχε προβλήματα η ομάδα του είχε σταθεί.

Ο Αντονί Μουνιέ ανέφερε πως δεν σκέφτηκε σε καμία περίπτωση να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό καθώς όταν ο ίδιος είχε προβλήματα η ομάδα του είχε σταθεί.

Παράλληλα, δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει τους «πράσινους» αγωνιστικά τώρα που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Πότε θα επιστρέψεις, σε τι κατάσταση είσαι;

«Αισθάνομαι καλά, ήταν αρκετά μακρύς ο χρόνος της αποθεραπείας μου. Έχουμε μια προπόνηση σήμερα, θα δούμε πως θα είμαι και αν θα μπορέσω να παίξω στο ματς με την Λάρισα».

Σου έλειψε η αγωνιστική δράση;

«Ναι η αλήθεια είναι ότι είχα δυο τραυματισμούς σε σύντομο χρονικό διάστημα και είναι σπάνιο γιατί είχα να τραυματιστώ δυο χρόνια. Δεν κοιτάω τι έγινε αλλά τι έρχεται μπροστά μου ώστε να κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα».

Με αυτό το τσουνάμι αποχωρήσεων μπήκε και στο μυαλό σου να αποχωρήσεις και με τα προβλήματα που έχει η ομάδα;

«Όντως υπήρξαν παίκτες που έφυγαν τον Δεκέμβριο αλλά εμένα δεν μου πέρασε κάτι τέτοιο από το μυαλό μου. Εγώ είμαι πολύ καλά εδώ έστω και αν διανύουμε μια κακή περίοδο. Έχω πολλά να δείξω και να αποδείξω με την ομάδα. Δεν ξεχνώ ότι αυτός ο σύλλογος όταν εγώ είχα κάποιες δυσκολίες μου έτεινε το χέρι και τώρα που ο σύλλογος έχει δυσκολίες και εγώ θέλω να τον βοηθήσω ώστε να βγει απ' αυτή την δύσκολη κατάσταση».

Τι πρέπει να κάνει τη Δευτέρα ο Παναθηναϊκός για να φύγει με το διπλό από την Λάρισα;

«Νομίζω ότι το βασικό είναι να δείξουμε ότι είμαστε κυρίαρχοι και για να γίνει αυτό πρέπει να βάλουμε γκολ. Στον προηγούμενο αγώνα αν και δείξαμε καλά πράγματα δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Σίγουρα και ο αντίπαλος προσπαθεί να πετύχει κάποια τέρματα. Την Δευτέρα πρέπει να κάνουμε το παν για να πάρουμε τη νίκη. Έχουμε μια ομάδα που μπορεί να τα καταφέρει, θεωρώ ότι έχει και την ποιότητα. Πρέπει να καταφέρνουμε νίκες εκτός έδρας γιατί θα τελειώσει το πρωτάθλημα χωρίς να έχουμε πάρει μια νίκη εκτός έδρας».

Έχεις ζήσει δύσκολες στιγμές στην ομάδα, η τωρινή με λίγους έμπειρους παίκτες είναι η πιο δύσκολη;

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένας μεγάλος σύλλογος και υπάρχει πίεση. Οι νέοι παίκτες φέρνουν μαζί τη νεανική όρεξη και είναι μεγάλη τιμή για αυτούς. Εγώ όταν ήμουν νέος στην Λιόν δεν ήταν εύκολο να πλαισιώσουμε τους μεγαλύτερους παίκτες. Πρέπει να εκμεταλλευτούν τη τύχη που έχουν και να πάρουν ότι έχει να δώσει ένας μεγάλος σύλλογος».

Βλέπεις λαμπρό ποδοσφαιρικό μέλλον για το σύλλογο;

«Πιστεύω ότι πρέπει να έχουμε θετικές σκέψεις. Είναι γεγονός ότι είμαστε σε δύσκολη περίοδο και το γεγονός ότι δεν έχουμε και καλά αποτελέσματα και αυτό επηρεάζει την κατάσταση. Έχουμε οκτώ παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν και πρέπει να κάνουμε το παν ώστε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς. Ξέρω ότι μας ακολουθούν όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας και να τιμήσουμε το έμβλημα. Να είμαστε αισιόδοξοι ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x