Αγγλία

Μουρίνιο: «Άλλος παίκτης ο Μάτα στην Τσέλσι, άλλος στη Γιουνάιτεντ»

Για τη σχέση του με τον Χουάν Μάτα στην κοινή τους θητεία στην Τσέλσι μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, κάνοντας λόγο για έναν διαφορετικό παίκτη σε «Στάμφορντ Μπριτζ» και «Ολντ Τράφορντ».

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το «Ολντ Τράφορντ» ήταν ο Χουάν Μάτα, όταν επισημοποιήθηκε η πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λόγω του πρότερης συνεργασίας τους στην Τσέλσι, ωστόσο η πραγματικότητα εξελίχθηκε τελείως διαφορετικά.

Ο Ισπανός αποτελεί πλέον βασικό στέλεχος των σχεδίων του Πορτογάλου προπονητή και μάλιστα αναμένεται σύντομα να κληθεί για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ρωτήθηκε για τη σχέση που έχει με τον Ισπανό άσο και κλήθηκε να εξηγήσει τη διαφοροποίησης της στάσης του απέναντι στον παίκτη από την Τσέλσι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Πρώτον, δεν τον πούλησα», είπε αρχικά ο Πορτογάλος και συνέχισε: «Η δουλειά μου δεν είναι να αγοράζω και να πουλάω. Η δουλειά μου είναι να προπονώ, να δουλεύω στο γήπεδο και να συμβουλεύω τη διοίκηση για τη μεταγραφική πολιτική.

Δεύτερον, ο Χουάν ήταν αυτός που ζήτησε να φύγει και όταν ένας παίκτης ζητά να φύγει, το σκέφτεσαι δύο φορές.

Και τρίτον, το πλάνο για το ποδόσφαιρο που έπαιζα στην Τσέλσι με γνώμονα το ρόστερ και τους στόχους είναι ένα γεγονός και το τι προσπαθούμε στη Γιουνάιτεντ είναι τελείως διαφορετική κατάσταση.

Βάσει αυτού, στο project που είχα στην Τσέλσι ήταν ένας παίκτης, και ο Χουάν στο project στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ένας διαφορετικός παίκτης», εξήγησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, θέλοντας να βάλει τέλος στα όσα έχουν γραφτεί για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x