Αγγλία

Μουρίνιο: «Ας έρθει η Μπάγερν να πάρει τον Σβαϊνστάιγκερ πίσω»

«Έλειψη σεβασμού» χαρακτήρισε ο Ρουμενίγκε την στάση του Μουρίνιο προς τον Σβαϊνστάιγκερ, με τον Πορτογάλο να απαντάει ότι περιμένει την Μπάγερν να τον πάρει πίσω.

Στις δηλώσεις του προέδρου της Μπάγερν, Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε, ο οποίος χαρακτήρισε την στάτη του Μουρίνιο προς τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ ως «έλλειψη σεβασμού σε έναν τόσο άξιο παίκτη», απάντησε ο Πορτογάλος προπονητής.

«Μετά από κάποιες δηλώσεις από ανθρώπους της Μπάγερν σκέφτηκα ότι θα έρθουν για να τον ζητήσουν, όμως κάτι τέτοιο δεν έγινε», δήλωσε σε συνέντευξη τύπου. «Είμαι έκπληκτος που ο κ. Ρουμενίγκε δεν είναι εδώ για να τον πάρει πίσω», πρόσθεσε.

Ο Σβαϊνστάιγκερ δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μουρίνιο και μάλιστα προπονείται με την ομάδα K21 των «κόκκινων διαβόλων». Ο Πορτογάλος δεν έδωσε αρκετές πιθανότητες στο ενδεχόμενο να δώσει χρόνο συμμετοχής στον 32χρονο.

«Νομίζω ότι είναι πολύ δύσκολο να συμβεί», ανέφερε. «Δε λέω ότι είναι απίθανο, απλά είναι πολύ δύσκολο. Έχουμε πέντε παίκτες για δύο θέσεις, οπότε δεν είναι εύκολο να του δοθεί ευκαιρία».

Όσο για τις δηλώσεις του Γερμανού ότι θα παραμείνει στο Όλντ Τράφορντ, ο Μουρίνιο απάντησε:

«Έχει συμβόλαιο με την Γιουνάιτεντ και έχει το δικαίωμα να αποφασίσει να μείνει. Δεν είναι πρόβλημα για μας».

Επιμέλεια: Μανόλης Πολιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x