Γενικά

Μουρίνιο: «Δεν θέλω να δουλέψω σε ομάδα με εσωτερικά προβλήματα»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο κουράστηκε από τις… ίντριγκες.

Αν και η ίντριγκα είναι στο αίμα του και φαίνεται να τον ακολουθεί (ή μήπως να την προκαλεί και ο ίδιος;) όπου πηγαίνει, ο Ζοσέ Μουρίνιο δήλωσε πως κουράστηκε από όλα αυτά και θέλει ηρεμία στην επόμενη ομάδα που θα αναλάβει.

«Δεν θέλω να δουλέψω κάπου που θα υπάρχουν εσωτερικά προβλήματα. Επιθυμία μου είναι να βρεθώ κάπου όπου θα υπάρχει ένας κοινός σκοπός πάνω από όλα σε όλη τη δομή. Έχω βρεθεί σε κάθε δυνατή κατάσταση στην καριέρα μου, αλλά οι πιο πετυχημένες ήταν αυτές που υπήρχε αυτό το κλίμα ενότητας», δήλωσε ο 56χρονος προπονητής.

«Δεν θα πήγαινα σε μια ομάδα χωρίς φιλοδοξία, απέρριψα μια προσοδοφόρα πρόταση γιατί θέλω ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου. Ο ιδανικός σύλλογος ήταν αυτό που είχα στην Ίντερ, ένας σύλλογος με φιλοδοξία και με ανθρώπους με τους οποίους ήθελα να δουλέψω και μου άρεσε να δουλεύω», πρόσθεσε και κατέληξε:

«Οι άνθρωποι λένε ότι μαθαίνεις περισσότερα από την ήττα, ίσως υπάρχει κάποια αλήθεια σε αυτό, αλλά φυσικό μου περιβάλλον είναι η νίκη. Είναι η πρώτη φορά που δεν έχω κερδίσει ένα τρόπαιο για 18 μήνες. Οι παίκτες είναι άνθρωποι που δουλεύουν καλά μαζί, που μοιράζονται ιδέες. Αυτό είναι το βασικό πράγμα, τώρα έχετε μια γενιά παικτών που δεν είναι απλώς παίκτες, έρχονται με όλο το πακέτο: μάνατζερ, οικογένεια, διευθυντής επικοινωνίας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x