Αγγλία

Μουρίνιο: «Είμαι σίγουρος για τον Ζλάταν»

Στάζει... μέλι για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ο Ζοσέ Μουρίνιο, στις δηλώσεις που έκανε στην ανακοίνωση της απόκτησης του Σουηδού από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ανακοινώθηκε και επίσημα από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο Ζοσέ Μουρίνιο τον υποδέχτηκε με τα καλύτερα λόγια!

Ο τεχνικός των κόκκινων διαβόλων εμφανίστηκε απόλυτα σίγουρος για τον Ζλάταν, τόσο ότι θα βοηθήσει τους κόκκινους διαβόλους να κερδίσουν τίτλους, όσο και στην εξέλιξη των νεαρών ποδοσφαιριστών της ομάδας.

Αναλυτικά, όσα είπε:
«Ο Ζλάταν δεν χρειάζεται συστάσεις. Τα στατιστικά μιλούν μόνα τους. Ο Ίμπρα είναι ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στον κόσμο και ένας παίκτης που πάντα δίνει το 100%. Έχει κερδίσει τα πιο σημαντικά εθνικά πρωταθλήματα στον ποδοσφαιρικό κόσμο. Τώρα έχει την ευκαιρία να παίξει στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη και ξέρω πως θα αρπάξει την ευκαιρία και θα δουλέψει σκληρά για να βοηθήσει την ομάδα να κερδίσει τίτλους. Είμαι σίγουρος ότι το ταλέντο του θα ευχαριστήσει τους φιλάθλους στο Ολντ Τράφορντ και ότι η εμπειρία του θα είναι ανεκτίμητη στην εξέλιξη των νεαρών παικτών του ρόστερ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x