Αγγλία

Μουρίνιο: «Για αυτό δεν παίζει ο Μικιταριάν»

Τους λόγους σχετικά με τον παραγκωνισμό του Χένρικ Μικιταριάν έδωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ξεκαθαρίζοντας ότι ο Αρμένιος έχει το χρόνο για να φτάσει τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Μπορεί να αποτέλεσε ένα από τα σπουδαιότερα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν διστάζει τη δική του επιλογή, τον Χένρικ Μικιταριάν, να τον αφήνει εκτός αποστολής ακόμα και σε ματς Europa League.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ρωτήθηκε για το γεγονός ότι έχει περιθωριοποιήσει ουσιαστικά τον Αρμένιο χαφ που αποκτήθηκε από την Ντόρτμουντ το καλοκαίρι και παραδέχθηκε ότι οι συμπαίκτες του είναι πιο μπροστά από εκείνον.

«Με τη Φενέρ παίξαμε με τον Λίνγκαρντ, τον Μάτα και τον Μαρσιάλ. Δεν είμαι ο Αϊνστάιν. Δεν γνωρίζω κάποια τακτική που μπορούν να παίξουν 4 μεσοεπιθετικοί την ίδια στιγμή», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Πρέπει να δουλέψει παραπάνω για να φτάσει στο ρυθμό και τη φυσική κατάσταση για να παίξει σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Από να τον έχω στον πάγκο και να τον βάλω 15-20 λεπτά, όπως στον Μέμφις, είναι προτιμότερο για εκείνον να δουλέψει και να περιμένει την ευκαιρία του, αλλά αυτό θα συμβεί σύντομα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x