Αγγλία

Μουρίνιο για Κλοπ: «Σίγουρα δεν θα έρθει στην Τσέλσι»

Στο αγγλικό πρωτάθλημα αναμένεται συνεχίσει την καριέρα του ο Γιούργκεν Κλοπ και ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν μπορούσε να μην σχολιάσει αυτό το ενδεχόμενο, αφοπλίζοντας για άλλη μία φορά τους Άγγλους ρεπόρτερ.

Έντονη φημολογία επικρατεί σε ολόκληρη την Ευρώπη πως ο Γιούργκεν Κλοπ, που θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν από την Ντόρτμουντ, θα συνεχίσει εκτός απροόπτου την καριέρα του στην Premier League (πιθανότατα στη Μάντσεστερ Σίτι).

Επί του θέματος μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Γερμανού συναδέλφου του, αλλά τόνισε ότι εκείνος δεν ανησυχεί, από τη στιγμή που δεν υπάρχει θέμα πρόσληψής του στην Τσέλσι!

«Είναι πολύ καλός προπονητής αλλά δεν έχω την παραμικρή ιδέα για το αν θα έρθει στην Premier League. Είναι πολύ καλός προπονητής, καλός φίλος, τον συμπαθώ πολύ, εάν θα έρθει θα είναι καλοδεχούμενος. Δεν θέλω, όμως, να μπω στη διαδικασία να συζητάμε για το πού θα πάει. Το μόνο πράγμα που ξέρω επειδή μου το είπε προσωπικά είναι πως σίγουρα δεν θα έρθει στην Τσέλσι οπότε είμαι ήρεμος», τόνισε ο Πορτογάλος προπονητής.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x