Champions League

Μουρίνιο για Ρονάλντο: «Από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο με δηλώσεις του εκθείασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ με τη Γιουβέντους για την τρίτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο για την Γιουβέντους και τον Κριστιάνο Ρονάλντο με αφορμή τον αγώνα της Τρίτης ανάμεσα στη Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ και τους «μπιανκονέρι» για την τρίτη αγωνιστική του Champions League.

Ο 55χρονος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου στάθηκε στην παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στη «Γηραιά Κυρία», ενώ ανέφερε πως πρόκειται για έναν από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών.

Οι δύο τους είχαν συνυπάρξει για μία τριετία (2010-13) στη Ρεάλ Μαδρίτης, με την σχέση τους να περνά από «σαράντα κύματα», κατακτώντας, μεταξύ άλλων, ένα πρωτάθλημα.

«Νομίζω πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται σε ένα επίπεδο που δεν χρειάζεται να κάνεις ερωτήσεις ή να δώσεις απαντήσεις για αυτόν Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών και κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει» ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός και συμπλήρωσε πως:«Θα παίξουμε εναντίον μιας από τις καλύτερες ομάδες του κόσμου όπως είναι η Γιουβέντους. Δεν έχω τίποτα να κρύψω, ο Αλέξις Σάντσες θα είναι εκτός».

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x