Αγγλία

Μουρίνιο: «Γι’ αυτό δεν ξεκινάει βασικός ο Μχιταριάν»

Τον λόγο που ο Χένρικ Μχιταριάν κάθεται στον πάγκο στις πρώτες αγωνιστικές του αγγλικού πρωταθλήματος, αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Χένρικ Μχιταριάν αποτέλεσε μια από τις μεγάλες καλοκαιρινές μεταγραφές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ακόμα δεν έχει βρει τρόπο να χωρέσει στη βασική ενδεκάδα του Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ήρθε να διαλευκάνει την υπόθεση, υποστηρίζοντας πως δεν θα βιαστεί να βάλει τον Αρμένιο από νωρίς στα βαθιά, ενώ δεν δίστασε να συμπεριλάβει στην κουβέντα και τον Χουάν Μάτα.

«Ξέρω πως ο Χένρικ είναι εκπληκτικός παίκτης, ο οποίος θα πετύχει σίγουρα στην Αγγλία. Δεν πρόκειται όμως να βιαστώ να τον συμπεριλάβω στην αρχική ενδεκάδα για να δείξω σε όλους πόσο καλός είναι. Είναι δύσκολο να τον αφήνω εκτός, αλλά αν είχα στον πάγκο τον Χουάν Μάτα θα μου λέγατε πως θέλω να τον διώξω», δήλωσε ο «Special One».

Να τονίσουμε πως ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» είχε συνυπάρξει με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή στην Τσέλσι, όμως τότε τον είχε ωθήσει στην «πόρτα» της εξόδου του «Stamford Bridge».

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x