Champions League

Μουρίνιο: «Η εμφάνιση της Λίβερπουλ στο Μόναχο, η καλύτερη φετινή στο Champions League»

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε την δική του ανάλυση για την πρόκριση της Λίβερπουλ, χαρακτηρίζοντς εντυπωσιακή την απόδοση της ομάδας του Κλοπ και απογοητευτική αυτή της Μπάγερν Μονάχου.

Αποθέωσε την Λίβερπουλ ο Ζοσέ Μουρίνιο. Μιλώντας σε ρωσικό Μέσο, ο πρώην τενχικός της Γιουνάιτεντ υποστήριξε πως η εμφάνιση κόντρα στην Μπάγερν ήταν η καλύτερη που έχουμε δει στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Την ίδια ώρα χαρακτήρισε απογοητευτική την Μπάγερν και την εμφάνισή της, λέγοντας πως οι γραμμές της ήταν πολύ πίσω στο γήπεδο και ασύνδετες, με τον Λεβαντόφσκι να είναι φουλ απομονωμένος και ο Χάμες εκτός παιχνιδιού.

«Έβλεπα την Λίβερπουλ, δεν ήταν σε καλή κατάσταση στην Πρέμιερ Λιγκ και έχανε βαθμούς αλλά σίγουρα έκαναν την καλύτερη εμφάνιση στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Μπάγερν, σίγουρα. Κατάφεραν να με εντυπωσιάσουν. Δεν νομίζω ότι οι ίδιοι, βέβαια, θα ξαφνιάστηκαν καθώς θα ήταν οι πρώτοι που θα το περίμεναν. Σίγουρα όμως ξάφνιασαν πολύ κόσμο.

Βρίσκονται σε καλό μομέντουμ στο Τσάμπιονς Λιγκ όπου θα παλέψουν κάθε ομάδα. Ωστόσο, νομίζω ότι θα τους βοηθήσει και να αναγεννηθνούν στην Πρέμιερ Λιγκ»
, ήταν το αρχικό του σχόλιο.

«Η ανάλυσή μου βασίζεται στην παράδοση που έχει χτίσει η Μπάγερν, η οποία τα τελευταία χρόνια βρίσκεται συνέχεια στα προημιτελικά και τώρα είναι η πρώτη φορά μετά από τόσο καιρό που μένει εκτός. Το θέαμα της Μπάγερν ήταν στενάχωρο. Η Λίβερπουλ ήταν η ομάδα που έφτιαχνε επιθέσεις, έπαιζε ποδόσφαιρο, η Μπάγερν ήταν η ομάδα που είχε αρκετά πίσω τις γραμμές της ενώ υπήρξε και μεγάλη απόσταση ανάμεσα στις γραμμές της. Ο Λεβαντόφσκι ήταν απομονωμένος. Δεν υπήρξε πίεση στον άξονα. Ο Χάμες ήταν χαμένος, δεν μπορούσε να πρεσάρει, δεν υπήρξε σύνδεση ανάμεσα στις γραμμές και δεν έφτανε η μπάλα στην μεσοεπιθετική τριάδα. Ήταν μία κάκιστη εμφάνιση από την Μπάγερν», κατέληξε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x