Champions League

Μουρίνιο: «Η Γιουνάιτεντ ήταν νεκρή όταν ο Μέσι είχε τη μπάλα, η Μπαρτσελόνα είναι καλύτερη»

Ο πρώην τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν εξεπλάγη από το πόσο υπέφερε η ομάδα του Σόλσκιερ από τον Λιονέλ Μέσι.

Για την τεράστια δυσκολία του να αντιμετωπίσεις τον Λιονέλ Μέσι, μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Σε δηλώσεις του στη Russia Today, τόνισε ότι είναι φυσιολογικό που η πρώην ομάδα του, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αποκλείστηκε από τους «μπλαουγκράνα» από το Champions League, αφού οι Καταλανοί είναι καλύτεροι συνολικά.

«Νομίζω ότι η προσέγγιση της Γιουνάιτεντ ήταν διαφορετική. Στο πρώτο παιχνίδι προσπάθησαν να απασχολήσουν το κέντρο. Είναι εύκολο να καταλάβεις που κινείται ο Μέσι, αλλά δεν είναι εύκολο να τον σταματήσεις. Έρχεται από δεξιά, μετά μένει στο κέντρο, μετά ο Ράκιτιτς πάει δεξιά και του επιτρέπει να μείνει στο κέντρο. Είναι πολύ δύσκολο. Η Γιουνάιτεντ στο πρώτο ματς γέμισε καλά την περιοχή», είπε ο Πορτογάλος.

«Στο δεύτερο παιχνίδι, όμως, επειδή έχαναν 1-0 προσπάθησαν να ξεκινήσουν διαφορετικά. Μπροστά στην αμυντική γραμμή ήταν μόνο ο Φρεντ. Εκεί είναι που ο Μέσι παίρνει τη μπάλα και ….είσαι νεκρός. Για αυτό ποτέ δεν μου άρεσε το ένας εναντίον ενός με τον Μέσι. Πρέπει να φτιάξεις κλουβί. Η Μπαρτσελόνα είναι η Μπαρτσελόνα, έχει καλύτερους παίκτες. Είναι φυσιολογικό που κέρδισαν», κατέληξε ο «Special One».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x