Αγγλία

Μουρίνιο: «Ο Ρούνεϊ μας έδωσε αυτό που χρειαζόμασταν»

Τη συμβολή του Γουέϊν Ρούνει στο παιχνίδι με τη Ζόρια Λουάνσκ, για τη φάση των ομίλων του Europa League , επάινεσε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ πέρασε ως αλλαγή στη χθεσινή αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Ζόρια Λουάνσκ και σέρβιρε το γκολ της νίκης στον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Ο Άγγλος επιθετικός, παρά την κριτική που δέχεται εδώ και καιρό, έδειξε για ακόμη μια φορά το πόσο σημαντικός είναι για τους «κόκκινους διαβόλους», ενώ κέρδισε τα θετικά σχόλια του προπονητή του, Ζοσέ Μουρίνιο.

«Μόλις πέρασε στο παιχνίδι ο Ρούνεϊ, άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα. Μπορεί να μην έκανε κάτι το εξεζητημένο, αλλά μας έδωσε αυτό που μας έλειπε. Έβγαλε μια όμορφη ασίστ στον Ζλάταν και μας βοήθησε να φτάσουμε στο γκολ της νίκης. Είναι ένας μαχητής και είναι καθοριστικός για την ομάδα», δήλωσε σε βρετανικά μέσα ο Πορτογάλος τεχνικός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με αυτή τη νίκη που πέτυχε ο σύλλογος του Μάντσεστερ, πήρε ένα σημαντικό τρίποντο και μπήκε ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης, μετά και την ήττα της Φέγενορντ από την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία.

Επιμέλεια: Χριστόφορος Χαραλαμπίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x