Αγγλία

Μουρίνιο: «Οι καλύτερες συνθήκες από όποια άλλη ομάδα που έχω δουλέψει»

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε ότι οι εγκαταστάσεις είναι οι καλύτερες από όλες τις άλλες ομάδες που έχει δουλέψει

Το εγκώμιο για τις συνθήκες δουλειάς στην Τότεναμ έπλεξε ο Ζοσέ Μουρίνιο σε συνέντευξη που παραχώρησε. Ο Πορτογάλος τεχνικός ανέφερε ότι οι εγκαταστάσεις είναι οι καλύτερες από όλες τις άλλες ομάδες που έχει δουλέψει επισημαίνοντας ότι όποια ομάδα και να του... έβαζαν μπροστά του αυτή την στιγμή δεν θα άλλαζε γνώμη.

«Είμαι τόσο καλά εδώ που όποια ομάδα του πλανήτη και να βάζατε μπροστά μου, δεν θα άλλαζα. Οι εγκαταστάσεις είναι οι καλύτερες που έχω δει ποτέ σε σύλλογο. Δεν είναι δα ότι έρχομαι εδώ και από μικρές ομάδες, οπότε φανταστείτε... Μόλις είδα όλα αυτά είπα «ουάου»», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός και συνέχισε κάνοντας μια σύγκριση με τις προηγούμενες ομάδες.

«Όλες οι ομάδες που ήμουν είχαν καλές συνθήκες. Η Τσέλσι, Η Γιουνάιτεντ, η Ρεάλ Μαδρίτης το ίδιο, Η Ίντερ... Εδώ όμως είναι φανταστικά! Το γήπεδο είναι ολοκαίνουριο και είναι το καλύτερο στον κόσμο. Ξέρετε πόσο λατρεύω την Premier League, άφησα την Ρεάλ, που είναι ένα όνειρο για την πλειονότητα ανθρώπων σαν εμάς, για να έρθω στην Αγγλία και πραγματικά τη νιώθω ως το φυσικό μου περιβάλλον».

Τέλος μίλησε για το όραμα που έχει η ομάδα του...

«Το όραμα που έχει η Τότεναμ είναι εκπληκτικό. Μου δείχνει ότι σε όλα τα επίπεδα δουλεύει εξαιρετικά και αποτυπώνεται αυτό που θέλουν σε κάθε επίπεδο. Σε επίπεδο συναισθημάτων, οικογένειας, εγκαταστάσεων, συναισθημάτων...»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x