Αγγλία

Μουρίνιο: «Προπονούμαι και παίζω με Σουόνσι»

Με τα πολλά προβλήματα τραυματισμών της ομάδας του αστειεύτηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε ότι προπονείται πολύ σκληρά για να είναι διαθέσιμος αν χρειαστεί.

Ακόμα ένας παίκτης προστέθηκε στη λίστα των τραυματισμών που ταλαιπωρούν αυτό το διάστημα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού και ο Τιμ Φοσού-Μενσά αποχώρησε με πρόβλημα από το ντέρμπι κόντρα στη Σίτι.

Παρ' όλα αυτά, ο Πορτογάλος τεχνικός βρήκε το κουράγιο να αστειευτεί με την κατάσταση, τονίζοντας ότι είναι έτοιμος να αγωνιστεί.

«Γυμνάζομαι ήδη πολύ σκληρά στο γυμναστήριο, έτσι μπορεί να αποτελέσω και εγώ ο ίδιος μια επιλογή. Μουρίνιο και Τουανζέμπε παίζουν κόντρα στη Σουόνσι. Αυτή τη στιγμή, ο Μπαϊγί είναι η μοναδική επιλογή. Είναι ο Τουανζέμπε, ο Μπαϊγί και ο Μπλιντ. Θεωρώ ότι ο Μπαϊγί και ο Μπλιντ έπαιξαν εκπληκτικά με τη Σίτι. Πρέπει να μιλήσω μαζί τους και να δω πώς είναι», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Το θετικό για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ότι τόσο ο Μάτα, όσο και ο Πογκμπά αναμένεται να είναι έτοιμοι ακόμα και για το παιχνίδι με τη Θέλτα στην Ισπανία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x