Αγγλία

Μουρίνιο σε Πογκμπά: «Εγώ είμαι το αφεντικό!»

Σε μεγάλη ρήξη φαίνεται να ήρθε ο Πορτογάλος τεχνικός με τον ποδοσφαιριστή και μάλιστα μπροστά σε όλη την ομάδα, με το μέλλον του τελευταίου να είναι μάλλον αβέβαιο.

Αμοιβαία είναι τα αισθήματα ανάμεσα σε Ζοσέ Μουρίνιο και Πολ Πογκμπά, αν και όχι τόσο… ζεστά. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ιδιαίτερα απογοητευμένος από τις «χαμηλές πτήσεις» του Πολ Πογκμπά, με αποκορύφωμα την απόδοσή του στο ματς με την Σεβίλλη.

Από την μεριά του, ο Γάλλος ποδοσφαιριστής δεν είναι ικανοποιημένος από τη θέση στην οποία τον βάζει ο Μουρίνιο. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της χθεσινής προπόνησης, όπως αναφέρουν βρετανικά δημοσιεύματα, του εξέφρασε τα σχετικά παράπονά του και ο «Special One» του έδωσε την απάντηση:
«Βλέπεις τι γράφει εκείνη η πόρτα;», τον ρώτησε δείχνοντας την πόρτα του γραφείου του. «Λέει ‘manager’ σε περίπτωση που έχεις αμφιβολίες για το ποιος κάνει κουμάντο εδώ πέρα».

Μάλιστα, όλα αυτά δεν έγιναν κατ’ ιδίαν, αλλά μπροστά στα μάτια όλης της υπόλοιπης ομάδας. Μετά και από αυτό το επεισόδιο, το σενάριο να πωληθεί ο Πογκμπά το καλοκαίρι, έρχεται όλο και πιο κοντά στην πραγματικότητα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x