Ο Ζοσέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε πως όταν έρθει η στιγμή να επιστρέψει στην προπονητική, θα το κάνει έχοντας πάρει την πιο ορθολογική απόφαση κι σε καμία περίπτωση βάσει... συναισθήματος.

Μιλώντας στο SkySports από το Μονακό, όπου βρέθηκε για να παρακολουθήσει το Grand Prix, ανέφερε πως δεν χωρούν πλέον συναισθηματισμοί στην απόφαση που θα πάρει για την επόμενη δουλειά του, τονίζοντας πως όλο αυτό το διάστημα δουλεύει και διαβάζει πολύ για να παρουσιαστεί όσο γίνεται καλύτερος και πιο δυνατός από κάθε άλλη φορά.

«Πρέπει ν' αποφασίσω ορθολογικά. Eίμαι απεγνωσμένος να δουλέψω και πρέπει να το κάνω παίρνοντας την πιο σωστή απόφαση. Πρέπει να διαλέξω το πιο καλό πρότζεκτ για να έχω κίνητρο. Θέλω να γίνω πιο καλός και δυνατός από ποτέ. Διαβάζω πολύ, δουλεύω πολύ με το επιτελείο μου και θα είμαστε έτοιμοι όταν ερθει η ώρα. Θα σκεφτούμε, θα αναλύσουμε τις καταστάσεις και θα πάρουμε την καλύτερη απόφαση» ήταν τα λόγια του Ζοσέ Μουρίνιο.

Πηγή: england365.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ