Γενικά

Μουρίνιο: «Θέλω να επιστρέψω τον Ιούνιο»

Τον Ιούνιο θέλει να επιστρέψει στους πάγκους ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος αποκάλυψε πως έχει αρνηθεί τρεις με τέσσερις προτάσεις από ομάδες.

Χωρίς δουλειά παραμένει εδώ και τρεις μήνες ο Ζοσέ Μουρίνιο από τότε που απολύθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλει να γυρίσει άμεσα στους πάγκους, αλλά επιθυμία του είναι να επιστρέψει τον Ιούνιο, στο ξεκίνημα της νέας χρονιάς.

Αποκάλυψε επίσης, πως το διάστημα που είναι άνεργος, έχει δεχθεί τρεις με τέσσερις προτάσεις για να αναλάβει κάποια ομάδα, ωστόσο τις έχει αρνηθεί διότι έχει ανάγκη από ξεκούραση και ξέρει τι δεν θέλει από μία ομάδα.

«Τελευταία φορά που ήμουν σε πάγκο ομάδας ήταν πριν από τρεις μήνες και ετοιμάζομαι να το κάνω ξανά. Όταν είσαι στον κόσμο του ποδοσφαίρου, ανάμεσα σε συνεντεύξεις Τύπου, αγώνες, αναλύσεις παιχνιδιών και καθημερινά προβλήματα, δεν έχεις χρόνο για τον εαυτό σου. Ως εκ τούτου, χρησιμοποίησα τους τελευταίους μήνες για ξεκούραση.

Η θέση του προπονητή είναι ξεχωριστή και μου αρέσει η καθημερινή δουλειά. Θέλω να γυρίσω το καλοκαίρι, ξεκινώντας από τον Ιούνιο, για το ξεκίνημα της χρονιάς. Ξέρω ακριβώς τι δεν θέλω, γι΄ αυτό έχω αρνηθεί ήδη τρεις με τέσσερις προτάσεις.

Επίσης ξέρω τι θέλω. Δεν εννοώ το όνομα της ομάδας, αλλά το είδος δουλειάς και το στιλ της ομάδας. Ξέρω τι θέλω και ελπίζω να το πάρω
», ανέφερε ο Μουρίνιο.

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x