Stoiximan Super League

Μουσικοί παραγωγοί έγιναν οι Αργεντινοί του Αστέρα! (pics/video)

Την δική της ραδιοφωνική εκπομπή παρουσίασε η Αργεντίνικη “κομπανία” του Αστέρα Τρίπολης!

Εκτός από το ταλέντο τους μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, ο Χουάν Μουνάφο, ο Μάτι Ιγκλέσιας, ο Μαρτίν Τόνσο και ο Έου Ισνάλντο έδειξαν πως «το έχουν» και ως μουσικοί παραγωγοί!

Με τον «αέρα» πλέον της πέμπτης ευρωπαϊκής συμμετοχής του Αστέρα στο Europa League και απαλλαγμένοι από το άγχος, βρέθηκαν στο στούντιο της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης, την Πέμπτη 10 Μαΐου, 9 με 10 το βράδυ, καλεσμένοι του TimeLord Μιχάλη και της εκπομπής του «Delicious Vinylious» και είχαν την ευκαιρία να παίξουν τα αγαπημένα τους τραγούδια, πολλά από τα οποία ακούγονται συχνά-πυκνά και στα αποδυτήρια.

Βέβαια, ο «οικοδεσπότης», έθεσε ένα όρο, τόσο στους παίκτες, όσο και στους ακροατές: «Απόψε δεν θα μιλήσουμε για μπάλα»!

Πατήστε το “play” και ακούστε κωμικές ιστορίες, πειράγματα «κοντού-ψηλού», ποιος είναι μανιώδης συλλέκτης παλιών και νέων νομισμάτων, ποιος είναι ο «παππούς», ποιος θέλει να γίνει βιρτουόζος της κλασσικής κιθάρας, ποιος από τους δύο έχει αντιρρήσεις για το μελλοντικό συνοικέσιο «κόρης-γιού»!



Munafo_Iglesias_drt915_10-05-18_a

Πηγή: http://www.drt915.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x