Europa League

Μπα: «Ευχαριστώ τον Μανέ για το κίνητρο που μου δίνει»

Στα κολακευτικά σχόλια του Σαντιό Μανέ για την απόδοσή του στο ματς του Ολυμπιακού με την Αρσεναλ, αναφέρθηκε ο Ουσεϊνού Μπα.

Για τα μηνύματα που λαμβάνει μετά τα κολακευτικά σχόλια του Σαντιό Μανέ, μίλησε σε μέσο της χώρας του ο Ουσεϊνού Μπα. Ο Σενεγαλέζος στόπερ του Ολυμπιακού, σε δηλώσεις του στο 13TV, τόνισε ότι ο συμπατριώτης του, του δίνει κίνητρο.

Ο παίκτης της Λίβερπουλ είχε αναρτήσει ένα στόρι στο instagram, γράφοντας «τι παιχνίδι κάνει ο Ουσεϊνού Μπα», εντυπωσιασμένος από την απόδοση του αμυντικού των «ερυθρολεύκων» στο παιχνίδι κόντρα στην Άρσεναλ.

«Μετά τα όσα έγραψε για εμένα ο Μανέ, λαμβάνω μηνύματα από πολλούς ανθρώπους. Θέλω να τον ευχαριστήσω για το κίνητρο που μου δίνει», ανέφερε για τον άσο των «reds», ο Μπα.

«Ο Σισέ είναι σαν αδερφός για εμένα, καθώς με βοήθησε πάρα πολύ στο να προσαρμοστώ στο νέο μου περιβάλλον. Η αρχή στον Ολυμπιακό ήταν δύσκολη, αφού υπήρχε ήδη ένας σταθερός κορμός στην ομάδα. Έπρεπε να δουλέψει κάποιος πολύ σκληρά, προκειμένου να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ, όσο και στην ενδεκάδα», σχολίασε σχετικά με την είσοδο και καθιέρωσή του στο βασικό σχήμα των Πειραιωτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x