Stoiximan Super League

Μπαίνει σε κρίσιμη περίοδο ο Παναθηναϊκός

Ιδιαίτερα κρίσιμο, αγωνιστικά αλλά κυρίως οικονομικά, είναι το προσεχές διάστημα για τον Παναθηναϊκό. Το πρόγραμμα-«βουνό» και οι υποχρεώσεις που τρέχουν.

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει από το ερχόμενο Σάββατο και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (κι ενώ παρεμβάλλεται αύριο το ματς Κυπέλλου με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα) σε μια δύσκολη όσο και κρίσιμη περίοδο.

Αφενός αγωνιστικά, αφού μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου αντιμετωπίζει εντός έδρας Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Πανιώνιο και εκτός έδρας Αστέρα, Ατρόμητο, ΠΑΟΚ και Ξάνθη.

Κυρίως όμως εξωαγωνιστικά, αφού μπορεί τα χρήματα από την πώληση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου να κλείνουν κάποιες «τρύπες», αλλά δεν αρκούν. Σήμερα θα τεθούν στη διάθεση και όσων δεν είναι μέλη της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και αναμένεται να εξαντληθούν. Στην ΠΑΕ αισιοδοξούν πως οι καθαρές εισπράξεις θα φτάσουν ή και θα ξεπεράσουν τις 130.000 ευρώ και φυσικά θα γίνει προσπάθεια και θα ληφθούν μέτρα για να μην υπάρξουν παρατράγουδα που θα έχουν συνέπεια τιμωρία που μπορεί να είναι από πρόστιμο μέχρι και κεκλεισμένων των θυρών κι ενώ το επόμενο εντός έδρας ματς είναι αυτό με την ΑΕΚ, από το οποίο επίσης υπάρχουν προσδοκίες για οικονομικές ανάσες από τα έσοδα.

Εξάλλου, την Πέμπτη θα συνεδριάσει το ΔΣ της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» για να συγκληθεί γενική συνέλευση που θα εκλέξει νέα διοίκηση. Μένει να φανεί αν και ποιοι από τους παλαίμαχους παίκτες της ομάδας θα δεχτούν να μπουν μπροστάρηδες σε μια προσπάθεια να συγκεντρωθούν χρήματα για τη σωτηρία της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x