Ιταλία

Μπάκα: «Στο top-3 όλων των εποχών ο Μπουφόν»

Ιδιαίτερα εγκωμιαστικά σχόλια για τον Τζανλουίτζι Μπουφόν, έκανε ο Κάρλος Μπάκα, συγκαταλέγοντας τον μέσα στους τρεις κορυφαίους τερματοφύλακες στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Οι θαυμαστές που έχει ο Τζανλουίτζι Μπουφόν είναι αμέτρητοι, με τον Κάρλος Μπάκα να είναι ο τελευταίος που μπαίνει σε αυτή τη λίστα.

Ο επιθετικός της Μίλαν θα αντιμετωπίσει τον πορτιέρο της Γιουβέντους το ερχόμενο Σάββατο, στα πλαίσια του ιταλικού πρωταθλήματος και βρήκε την ευκαιρία να εκθειάσει τον θρύλο των «μπιανκονέρι».

«Πως θα καταφέρω να σκοράρω απέναντι στον Μπουφόν; Όταν παίζεις καλά είσαι θεός, ενώ όταν κάνεις μια κακή εμφάνιση όλα αλλάζουν. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο», τόνισε ο Κολομβιανός.

Τελείωσε τα λεγόμενα του βγάζοντας το «καπέλο» στον Ιταλό θρύλο της «μεγάλης κυρίας»: «Είναι μέσα στους τρεις καλύτερους τερματοφύλακες όλων των εποχών. Δεν θα ήταν φυσιολογικό να μην κάνει ποτέ λάθος. Ξέρει τον τρόπο να ξεχνάει γρήγορα μια κακή εμφάνιση και αυτό είναι μεγάλο προσόν. Ελπίζω το Σάββατο να μην κάνει καλό ματς»

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x