Σε «αποκάλυψη» έχει μετατραπεί ο, δανεικός από την Τσέλσι, Τιεμουέ Μπακαγιόκο για τη Μίλαν, πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα.

Ο ίδιος ανέφερε πως σημαντικό ρόλο γι’ αυτό έχει διαδραματίσει ο προπονητής του, Τζενάρο Γκατούζο, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

«Έφτασα στη Μίλαν και συνάντησα τον Πάολο Μαλντίνι, έναν θρύλο. Είναι εκπληκτικό που είμαι δίπλα του. Όταν φτάνεις εδώ, αισθάνεσαι λες και δεν είναι απλώς ένας σύλλογος, αισθάνεσαι πως είσαι σε έναν σύλλογο που έχει στο μυαλό του μόνο τη νίκη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι έχει γεμάτη την τροπαιοθήκη του. Οι πρώτες μου εβδομάδες δεν ήταν τόσο καλές, αλλά όλοι με καλωσόρισαν και οι συνθήκες ήταν καλές για να αποδώσω σωστά.

Ο Γκατούζο έχει τον τύπο του "πολεμιστή". Θέλησε να το περάσει αυτό σε μένα, κάτι που δεν είχα ως φιλοσοφία πριν. Αυτό το μαχητικό πνεύμα το απέκτησα εδώ. Εγώ τον έχω σαν πατρικό πρότυπο πλέον, η σχέση μας είναι εξαιρετική, μιλάμε για τα πάντα
», ανέφερε ο Μπακαγιόκο.

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ