Στην προσπάθεια του ίδιου και των συμπαικτών του αλλά και στην φάση του πέναλτι και της αποβολής του Λιβάγια αναφέρθηκε ο Μιχάλης Μπακάκης. Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του CosmoteSports, ο διεθνής μπακ της Ένωσης αναφέρθηκε στις τελευταίες κακές εμφανίσεις αλλά και στο πάθος που πρέπει να βγάλει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του σε κάθε ματς ώστε να κάνουν τον κόσμο και πάλι χαρούμενο.

«Σίγουρα, δεν είμαστε χαρούμενοι, όταν η ομάδα κάνει μία τόσο μεγάλη προσπάθεια και τα παιδιά δίνουν το 100%. Γιατί είχαμε ανάγκη να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για τη συνέχεια γιατί δεν είμαστε στην καλύτερή μας φάση. Έρχεται πάλι από στημένη φάση, ένα πέναλτι που δεν ξέρω καν αν είναι, και μας διαλύει όλα όσα έχουμε προσπαθήσει μέχρι εκείνη τη στιγμή. Σίγουρα είναι δύσκολη κατάσταση, πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα. Είμαστε οι πρωταθλητές και δεν γίνεται να έχουμε άσχημη εικόνα σε παιχνίδια του πρωταθλήματος. Το σημαντικό είναι ότι σήμερα βγάλαμε αντίδραση μετά το παιχνίδι στο Αγρίνιο. Όλα τα παιδιά έδειξαν θέληση και διάθεση κι έδωσαν το 100% κι αυτό φάνηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εκ μέρους των παιδιών, θέλω να πω στον κόσμο μας, γιατί τον έχουμε στεναχωρήσει, ότι θα δώσουμε και την ψυχή μας σε κάθε παιχνίδι για να τους κάνουμε χαρούμενους. Το ποδόσφαιρο έχει τη νίκη, την ήττα και την ισοπαλία. Αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε, όταν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο, είναι να δίνουμε όλοι την ψυχή μας και το 100% για την ομάδα. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι οι ποδοσφαιριστές, να μπαίνουμε σε κάθε αγώνα και να δίνουμε το 100%. Είτε είναι με τη Μπαρτσελόνα, είτε με την πιο μικρή ομάδα που υπάρχει. Και πρέπει να το δείξουμε και στα επόμενα παιχνίδια, όπως σήμερα».

TAGS: A.E.K.
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ