Stoiximan Super League

Μπακάκης: «Ήμασταν καλύτεροι, μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Στο άδικο της ήττας της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ στάθηκε μετά τη λήξη του ντέρμπι της Τούμπας ο Μιχάλης Μπακάκης.

Ο διεθνής αμυντικός της «Ένωσης» θεωρεί πως είχαν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη και θεωρεί πως δέχτηκαν τα γκολ από τα δικά τους λάθη. Θεωρεί πως αντέδρασαν σωστά μετά το 1-0, σε αντίθεση με άλλες ομάδες στο ίδιο γήπεδο, περιμένει πως θα δείξουν το χαρακτήρα της μεγάλης ομάδας στη συνέχεια και δικαιολόγησε τον Λαμπρόπουλο.

Αναλυτικά:

Για το παιχνίδι: «Σίγουρα, το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο και δεν μας αφήνει ευχαριστημένους, ήμασταν καλύτεροι στην αναμέτρηση. Μετά από λάθος, ο ΠΑΟΚ έβαλε το γκολ κόντρα στη ροή της αναμέτρησης»

Για τη γρήγορη αντίδραση της ΑΕΚ και το δοκάρι: «Δείξαμε καλά στοιχεία μέσα σε μια δύσκολη έδρα που άλλοι μετά το πρώτο γκολ χάνουν την μπάλα και δέχονται τρία και τέσσερα τέρματα. Πριν την ανάπαυλα, είχαμε μια ευκαιρία να ισοφαρίσουμε με τον Πόνσε και μετά το δεύτερο τέρμα, είχαμε δοκάρι και δείξαμε πως μπορούμε να αντιδράσουμε. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, πλέον κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το λάθος του Λαμπρόπουλου: Λάθη κάνουν όλοι και εγώ πέρυσι στον τελικό του Κυπέλλου είχα κάνει πέναλτι. Όπως είδατε και εσείς, η ομάδα μετά από δυο τρία λεπτά αντέδρασε κατευθείαν. Είμαστε μια "γροθιά", μια οικογένεια, έτσι πήραμε το πρωτάθλημα πέρυσι και συνεχίζουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x