Για τον Μιχάλη Μπακάκη δεν χωρά αμφιβολία. Θεωρεί την ΑΕΚ αποδεδειγμένα καλύτερη του ΠΑΟΚ και δίνει το σύνθημα για «διπλό» στην Τούμπα που θα της χαρίσει ουσιαστικά από τώρα το πρωτάθλημα.

«Πήραμε μια σημαντική και δύσκολη νίκη με τον Πανιώνιο. Γνωρίζοντας ότι είχε χάσει ο ΠΑΟΚ στην Τρίπολη ήταν η μεγάλη ευκαιρία να κάνουμε αυτό που έπρεπε και το κάναμε. Ήμασταν κατά πολύ ανώτεροι στο παιχνίδι, κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες και έπρεπε να τελειώσουμε νωρίτερα το ματς. Τελικά με λίγο άγχος πήραμε τη νίκη κι αυτό κρατάμε. Τώρα ξεκούραση και βλέπουμε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ», δήλωσε στη Live Sport.

«Στην Τούμπα δεν υπολογίζουμε τη διαφορά που έχουμε ή θα έχουμε με τον ΠΑΟΚ. Πάμε να κερδίσουμε και τέλος. Το κάναμε με παίκτη λιγότερο στην Αθήνα, είμαστε καλύτερη ομάδα και το έχουμε αποδείξει και πάμε να το δείξουμε και εκεί. Τα δικαστικά, οι αποφάσεις και όλα τα γύρω-γύρω δεν μας ενδιαφέρουν εμάς. Εμείς παίζουμε ποδόσφαιρο, στόχος μας είναι η ΑΕΚ να κατακτήσει αυτό το πρωτάθλημα και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε παντού όλους. Γι’ αυτό είμαστε η καλύτερη ομάδα και οι περισσότεροι αντίπαλοι το παραδέχονται», πρόσθεσε.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ