Stoiximan Super League

Μπακασέτας: «Πάμε για τη νίκη στο Φάληρο»

Σύνθημα νίκης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο έδωσε ο Τάσος Μπακασέτας για την ΑΕΚ και δεν έκρυψε πως περιμένει πώς και πώς τον αγώνα της Κυριακής.

Ανυπόμονος για το πρώτο του ντέρμπι στην ΑΕΚ έδειξε ο Τάσος Μπακασέτας μιλώντας στη Nova και έδωσε σύνθημα νίκης επί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης».

«Είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια αυτά και γενικά για την ομάδα, αλλά και ξεχωριστά για τον κάθε ποδοσφαιριστή. Μέσα απ’ αυτά τα παιχνίδι παίρνεις αυτοπεποίθηση, έχεις μεγαλύτερη όρεξη για τη συνέχεια και δίνεις περισσότερα μέσα στο γήπεδο. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα το ντέρμπι, όπως και κάθε ποδοσφαιριστής περιμένει αυτά τα παιχνίδια. Θα προετοιμαστούμε μέσα στην εβδομάδα για να κάνουμε ό, τι καλύτερο στο ματς της Κυριακής», τόνισε στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε:

«Όταν είσαι σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ δείχνεις χαρακτήρα σε τέτοια παιχνίδια όπως αυτό της Κυριακής. Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται μετά από μια κακή εμφάνιση. Στα καλά είναι όλοι δίπλα σου και σου λένε ότι έχεις την καλύτερη ομάδα, αλλά στα άσχημα αποτελέσματα πρέπει να δείξεις χαρακτήρα γιατί υπάρχουν αμφιβολίες και για σένα και για την ομάδα. Αυτό που θα κάνουμε είναι να πάμε στο ματς της Κυριακής προετοιμασμένοι για να πάρουμε τη νίκη».

Αναφερόμενος στο στραβοπάτημα με τον Ηρακλή, είπε: «Μέσα απ’ αυτά τα παιχνίδια μπορείς να δείξεις κάποια στοιχεία, αλλά μπορεί και να ηττηθείς άδικα. Τα παιχνίδια με τις “μικρότερες” ομάδες σε κάνουν να ξεχωρίσεις και να έχεις διάρκεια, αφού όταν νικάς σ’ αυτά τα παιχνίδια είναι κάτι πιο σημαντικό, αφού αποκτάς παραπάνω αυτοπεποίθηση και συνεχίζεις με νίκες, οι οποίες είναι σημαντικές για το πρωτάθλημα. Το ματς με τον Ηρακλή ήταν μεγάλη απώλεια και γι’ αυτό είπα ότι αυτά τα παιχνίδια σε πάνε ψηλά στη βαθμολογία. Θα υπάρχουν όμως και τέτοιες στιγμές. Θα υπάρχουν στιγμές που η ομάδα δεν θα παίξει καλό ποδόσφαιρο. Δεν κάναμε καλή εμφάνιση και πήραμε μόλις έναν βαθμό αν και σίγουρα θέλαμε τη νίκη. Το αποτέλεσμα δεν ήρθε και τώρα όλη η προσοχή μας είναι στραμμένη στο ματς της Κυριακής για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x