Stoiximan Super League

Μπακασέτας: «Πιο αποτελεσματικός, όχι καλύτερος ο ΠΑΟΚ»

Την άποψη πως όλα κρίθηκαν στην ευστοχία του Δικεφάλου του Βορρά, παρά το γεγονός πως η ομάδα του ήταν καλύτερη, εξέφρασε ο Τάσος Μπακασέτας.

Ο Τάσος Μπακασέτας υπογράμμισε πως η Ένωση αντέδρασε όποτε το απαίτησαν οι περιστάσεις, αλλά δεν είχε το γκολ και χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ πιο αποτελεσματικό και όχι καλύτερο. Επιπλέον υπερασπίστηκε και τον Βασίλη Λαμπρόπουλο που ήταν μέσα στις φάσεις και των δύο γκολ με τις δηλώσεις του στη NOVA.

«Γίνονται λάθη, δεν γίνεται να πέσουμε πάνω στον Βασίλη. Σήμερα κέρδισε η πιο αποτελεσματική ομάδα, όχι η καλύτερη. Πιστεύω πως ήμασταν πολύ καλύτεροι, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ήταν πιο αποτελεσματικός και χάσαμε το παιχνίδι. Καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν καλοί, αποτελεσματικοί, είχαμε δυο δοκάρια. Δεν τελείωσε το πρωτάθλημα στην 4η αγωνιστική. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους συμπαίκτες μου, έχουμε δρόμο ακόμα μπροστά μας» τόνισε αρχικά ο Τάσος Μπακασέτας και συνέχισε:

«Σίγουρα υπάρχει απογοήτευση, δεν ήρθαμε σήμερα για να χάσουμε. Ευχαριστηθήκαμε ωστόσο από τον τρόπο που παίξαμε, ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν καταφέραμε να φύγουμε με βαθμούς».


Σε ότι αφορά την προσωπική του απόδοση ο Μπακασέτας, πρόσθεσε:
«Προσπαθώ πολύ καθημερινά για να μπορώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Όλοι οι προπονητές θέλουν παίκτες που να μπορούν να παίζουν σε κάθε θέση. Εγώ κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ, άλλες φορές τα καταφέρνω, άλλες όχι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x