Super League 2

Μπαξεβάνος: «Η Παναχαϊκή έχει καλό υλικό αλλά θα δυσκολευτούμε στις εναλλακτικές λύσεις»

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, Σπύρος Μπαξεβάνος, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο προσεχές ματς με την Κέρκυρα, καθώς και για την ομάδα του.

Σε δηλώσεις του ο κόουτς της Παναχαϊκής, Σπύρος Μπαξεβάνος φάνηκε αισιόδοξος για την ομάδα του, καθώς επίσης και για τον ερχόμενο αγώνα με την Κερκυρα.

«Υπάρχει καλό υλικό στην ομάδα, αλλά είναι περιορισμένο. Υπάρχουν καλοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα, αλλά θα δυσκολευτούμε στις εναλλακτικές λύσεις όταν θα υπάρξουν προβλήματα με κάρτες και τραυματισμούς. Η ομάδα έχει δουλέψει, έχει κατεύθυνση, έχουμε έξυπνα παιδιά που τα πιστεύω πολύ».

Για το ματς της Παναχαϊκής κόντρα στην Κέρκυρα, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τίποτα δεν είναι εύκολο σε αυτή την κατηγορία. Το παιχνίδι θα είναι δύσκολο αφού η Κέρκυρα μπορεί να έχει νεαρούς παίκτες, αλλά είναι ομάδα με βαριά φανέλα. Έχει πλάνο, έχει ενθουσιασμό και αυτό τον ενθουσιασμό των νέων παιδιών πρέπει να προσέξουμε για να κυνηγήσουμε το καλό αποτέλεσμα. Πρέπει να πάμε με σοβαρότητα στο παιχνίδι και να έχουμε αυτοπεποίθηση για να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x