Stoiximan Super League

Μπαλτάκος: «Θέλει, αλλά ίσως δεν μπορεί να συμμετάσχει στη δίκη στο CAS ο Ολυμπιακός»

Ο Τάκης Μπαλτάκος φιλοξενήθηκε στον Metropolis FM και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός για να πάρει τα έγγραφα που κατέθεσε ο ΠΑΟΚ στο CAS.

Αναλυτικά, όσα είπε ο κ. Μπαλτάκος:

Για τη δυναμική του ΠΑΟΚ και την κατάκτηση του περυσινού τίτλου: «Και φέτος θα συνέβαινε το ίδιο εάν δεν είχε συμβεί η υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας. Επηρέασε πάρα πολύ. Είναι αδύνατον να μην επηρεάσει τους παίκτες. Είναι κάτι φυσιολογικό».

Το «μπούλινγκ» του Ολυμπιακού στην ΕΠΟ: «Δεν δικαιούται να το κάνει αυτό. Η ΕΠΟ δεν είναι υποχρεωμένη να το κάνει. Η προσφυγή του ΠΑΟΚ είναι εναντίον της ΕΠΟ. Πολύ καλά κάνει, λοιπόν, και δεν δίνει τίποτα. Εάν αποφασίσει το CAS ότι προχωρά σε συνδίκαση, τότε η ΕΠΟ θα δώσει τα έγγραφα.

Νομίζουν ότι η Επιτροπή Εφέσεων έκανε δεκτή την παρέμβασή τους, θα έχει ισχύ αυτό και στο CAS. Δεν έχει άμεσο συμφέρον ο Ολυμπιακός. Τι ιδιαίτερο έχει ο Ολυμπιακός για να καταδιώκει τον ΠΑΟΚ; Με την ίδια λογική θα μπορούσαν να κινηθούν και οι άλλες ομάδες.

Ο Ολυμπιακός το ξέρει αυτό. Προσπαθεί να είναι με οποιονδήποτε τρόπο μέσα στη δίκη του CAS. Επειδή εκεί αντίδικος είναι η ΕΠΟ, απλά πασχίζει να μπει μέσα στη δίκη».

Για το ενδεχόμενο συνδίκασης και την άρνηση του ΠΑΟΚ: «Ασφαλώς. Δεν έχει λόγο να γίνει».

Για το τι μέλλει γενέσθαι: «Ζητήσαμε να κλείσει αυτή η υπόθεση τον Ιούλιο. Πρέπει να υπάρχουν και οι ημερομηνίες. Εντός των προσεχών ημερών θα ξέρουμε τι θα γίνει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x