Γενικά

Μπαμπαγκίντα: «Ο Ριβάλντο με έστειλε στον Ολυμπιακό»

Το πέρασμά του από τον Ολυμπιακό θυμήθηκε ο Αρούνα Μπαμπαγκίντα, εξηγώντας σε συνέντευξή του πώς βρέθηκε να αγωνίζεται με την φανέλα των Πειραιωτών.

Τη συμβολή του Ριβάλντο στην μεταγραφή του στον Ολυμπιακό σχολίασε σε συνέντευξή του ο Αρούνα Μπαμπαγκίντα.

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα «TheAthletic»:

«Στην Ουκρανία ήταν μια τρέλα. Είχα κάποιες προτάσεις από τη Γαλλία μέσω του μάνατζέρ μου όταν έφυγα από τη Μπαρτσελόνα, αλλά δεν ήμουν χαρούμενος μαζί του. Έτσι, πήγα στη Μέταλουργκ Ντόνετσκ. Μετά στον Ολυμπιακό. Οι άνθρωποι δεν μπορούσαν να καταλάβουν πώς από τη Μπαρτσελόνα έφτασα να παίξω στην Ουκρανία.

Ο Ολυμπιακός με κάλεσε στο τουρνουά προετοιμασίας στη Βαλένθια. Ο Ριβάλντο ήταν ήδη εκεί και είπε στην ομάδα: "Είναι φοβερός παίκτης. Κλείστε τον, κλείστε τον". Πήγα εκεί. Το ματς με τη Βαλένθια ήταν 101 και μπήκα για 15 λεπτά. Έκανε ντρίμπλα, πέρασα τον τερματοφύλακα και έβαλα γκολ. Την επόμενη μέρα χάσαμε 3-2 από την Ουντινέζε, έβαλα δύο γκολ και με απέκτησαν
».

Για το αν θεωρεί πως πέτυχε στον Ολυμπιακό: «Πάντα πίστευα ότι με το στυλ του ποδοσφαίρου μου, είχα ανάγκη να βρίσκονται δίπλα μου πολύ καλοί παίκτες. Δεν είναι εύκολο όταν φεύγεις από τη Μπαρτσελόνα. Δεν μπορείς να βρεις παίκτες του ίδιου επιπέδου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x