Το τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του Αστέρα Τρίπολης στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ κατέκτησε ο Χερόνιμο Μπαράλες.

Με τον Αργεντινό επιθετικό των Αρκάδων να τονίζει μεταξύ άλλων κατά τη βράβευσή του ως MVP ότι η ομάδα του πρέπει να δείξει στα προσεχή ματς με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ το ίδιο πρόσωπο που είχε κόντρα στην «Ένωση», χθες για το Κύπελλο…

Αναλυτικά πόσα είπε ο Μπαράλες:

Για το βραβείο του MVP που πήρε: «Eίμαι πολύ χαρούμενος, θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο του Αστέρα, όπως επίσης και την ομάδα μου, τους συμπαίκτες μου γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να πάρω αυτό το βραβείο. Το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσω να βοηθάω την ομάδα μου στους στόχους της. Είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να γνωρίζει τη δουλειά σου, αλλά εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά προκειμένου να συνεχίσουμε να έχουμε καλά αποτελέσματα στο μέλλον».

Για το αν επηρεάστηκε από το χαμένο πέναλτι με την ΑΕΚ: «Ετσι είναι τα πέναλτι, κάποια θα χαθούν. Στην προκειμένη περίπτωση χτύπησα δυνατά την μπάλα αλλά αυτή πήρε ύψος και έφυγε ψηλά και στο μέλλον άμα θα έχουμε κάποιο πέναλτι θα πάω με εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση πάνω στην μπάλα για να σκοράρω».

Για τα ματς με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που ακολουθούν: «Πρώτα απ' όλα, όσον αφορά στο ματς με τον ΠΑΟΚ, σκοπός μας είναι να παίξουμε έξυπνα. Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα αλλά έχουμε και εμείς καλούς ποδοσφαιριστές και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να δούμε τι θα μπορέσουμε να πάρουμε. Όσον αφορά στην ΑΕΚ, στόχος μας είναι να κάνουμε μια ανάλογη εμφάνιση με αυτή που κάναμε χθες (16/1) και από εκεί και πέρα να δούμε τι πιθανότητες έχουμε να πάρουμε εμείς την πρόκριση».