Stoiximan Super League

Μπάρκας: «Δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε»

Την ήττα από τη Μπάγερν, αλλά και τις προηγούμενες και επόμενες υποχρεώσεις της ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα σχολίασε ο Βασίλης Μπάρκος, δηλώνοντας αισιόδοξος για το μέλλον του συλλόγου.

Αναλυτικά, όσα είπε στην κάμερα της Nova:

Για το ότι αγωνίστηκε απέναντι στο είδωλό του, τον Νόιερ: «Ήταν ευχάριστο που έπαιξα απέναντι στο είδωλο μου. Κερδίσαμε πολλά πράγματα, μόνο θετικά μπορούμε να πάρουμε από αυτά τα ματς. Μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερα από αυτά τα παιχνίδια, αλλά ήμασταν άτυχοι».

Για την προσπάθεια που έκανε η ΑΕΚ στο Μόναχο: «Μπήκαμε πολύ δυνατά και δεν φοβηθήκαμε να παίξουμε. Τα πήγαμε αρκετά καλά. Το πέναλτι μας "έκοψε" τα φτερά. Δεν θέλω να πω αν ήταν ή όχι, ο διαιτητής το έδωσε, ήρθε το γκολ για τη Μπάγερν και μετά ήταν πιο δύσκολα».

Για το αν επηρεάστηκε η ψυχολογία της ΑΕΚ μετά το πέναλτι της Μπάγερν: «Δεν νομίζω ότι έπεσε η ψυχολογία. Όταν παίζεις στο Μόναχο, όλοι περιμένουν να δεχθείς 5-6 γκολ και έχεις κυρίαρχο ρόλο στο ματς, σίγουρα σου χαλάει την ψυχολογία τέτοιο γκολ. Όμως προσπαθήσαμε στη συνέχεια».

Για το αν τον βοήθησε η σημαντική επέμβαση που έκανε στο Μόναχο: «Με βοήθησε. Ήμουν τυχερός ή γρήγορος στις αντιδράσεις μου, έκανα καλό δεύτερο ημίχρονο, αλλά δυστυχώς δεν βοήθησα την ομάδα μου να πάρει αποτέλεσμα. Πήρα εμπειρίες, είδα ότι μπορώ να ανταπεξέλθω σε αυτό το επίπεδο και συνεχίζουμε».

Για τις πρώτες κλήσεις του Άγγελου Αναστασιάδη στην Εθνική ομάδα και την τριάδα τερματοφυλάκων στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα: «Είναι μια καλή τριάδα τερματοφυλάκων, είμαστε όλοι σε καλή κατάσταση, νέα παιδιά και ελπίζω να πάνε όλα καλά. Η συνεργασία με τα παιδιά θα πάει καλά, υπάρχει νέος προπονητής στην Εθνική και ελπίζω όλα να πάνε καλά.

Για τον νέο ομοσπονδιακό τεχνικό, Άγγελο Αναστασιάδη: «Καλή επιτυχία να έχουμε ως Εθνική και ελπίζω όλα να πάνε καλά».

Για το αν του είπε κάτι ο Νόιερ μετά το παιχνίδι: «Να συνεχίσω έτσι και καλή συνέχεια στην καριέρα μου».

Για τη μέτρια εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό και τη βελτίωση στο παιχνίδι της ΑΕΚ στο ματς με τη Μπάγερν: «Η αλήθεια είναι ότι δεν παίξαμε καλά με τον Παναθηναϊκό, ενώ με τη Μπάγερν παίξαμε καλύτερα. Όμως στο ένα πήραμε βαθμό και στο άλλο όχι. Νομίζω ότι με τον Παναθηναϊκό δεν σταθήκαμε καλά στο γήπεδο, ήμασταν κατά κάποιο τρόπο τυχεροί που πήραμε το βαθμό. Δεν μπορούμε να έχουμε άλλη απώλεια. Θέλουμε και πάλι το πρωτάθλημα και χρειαζόμαστε μόνο νίκες».

Για τον Ατρόμητο και το ματς με την πρώην του ομάδα: «Είναι διαφορετική ομάδα. Έχει καλούς παίκτες και σύνολο. Τον Κουλούρη που σκοράρει, πηγαίνουν πολύ καλά, όμως ελπίζω να κερδίσουμε. Δύσκολο παιχνίδι, δεν θα έχουμε τον κόσμο δίπλα μας, χωρίς να φταίμε εμείς γι΄αυτό, όμως ελπίζω να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την απουσία του κόσμου από το Ολυμπιακό Στάδιο στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο:«Ο κόσμος της ΑΕΚ πάντα μας στηρίζει και είναι ο 12ος παίκτης. Όταν δεν βρίσκεται στο γήπεδο είναι περίεργη η ατμόσφαιρα. Όμως πρέπει να μπούμε και να κερδίσουμε και όχι να σκεφτόμαστε αν είναι εκεί ο κόσμος ή όχι».

Για το γεγονός ότι η ΑΕΚ δεν κέρδισε μέχρι τώρα κανένα ντέρμπι: «Είμαστε η ΑΕΚ και μπαίνουμε σε όλα τα παιχνίδια για να κερδίσουμε. Ήμασταν άτυχοι, δεν πήραμε τα αποτελέσματα που θέλαμε, όμως στο δεύτερο γύρο θα έρθουν ξανά τα ντέρμπι και εκεί ελπίζουμε να τα κερδίσουμε».

Για τις διαφορές που υπάρχουν φέτος στο παιχνίδι της ΑΕΚ σε σχέση με πέρυσι: «Όλοι καταλαβαίνουν ότι η ομάδα είναι εφέτος πιο επιθετική. Πίσω είμαστε πάνω κάτω η ίδια ομάδα. Το μόνο που θέλουμε είναι να αρχίσουμε τις καλές εμφανίσεις, οι οποίες θα μας φέρουν και τους βαθμούς».

Για το 3-5-2 και αν θεωρεί ότι το συγκεκριμένο σύστημα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του και στο πρωτάθλημα: «Έχω καλή συνεργασία με τους αμυντικούς και πάμε καλά. Δεν νομίζω ότι θα βοηθήσει την ΑΕΚ το 3-5-2. Είμαστε η ΑΕΚ, θέλουμε να παίξουμε πιο επιθετικά και δεν νομίζω ότι θα μας βοηθήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα το συγκεκριμένο σύστημα».

Για την ευρωπαϊκή ομάδα που θα ήθελε να αγωνιστεί μελλοντικά: «Όνειρα υπάρχουν, όμως είμαι πολύ καλά εδώ. Είμαι στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας».

Για το πως βλέπει το μέλλον της ΑΕΚ:
«Βλέπω καλό το μέλλον. Αν παίξουμε όπως με τη Μπάγερν, δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε. Δεν υπάρχει κανένα άγχος»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x