Europa League

Μπάρκας: «Η ΑΕΚ επέστρεψε πιο δυνατή»

Στις μεγάλες δυνατότητες της ΑΕΚ στάθηκε ο Βασίλης Μπάρκας μετά τον αποκλεισμό της «Ένωσης» από την Ντιναμό Κιέβου στους «32» του Europa League.

Ο τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως φεύγουν με πίκρα από τη διοργάνωση, στην οποία έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο σε όλη τη διάρκεια της και πως τα λάθη που έκαναν ως εδώ θα τους βοηθήσουν στο μέλλον. Στάθηκε στο ότι παραμένουν μέσα στους δύο εγχώριους στόχους και πως δεν θα επηρεαστεί η ψυχολογία τους, γιατί διαθέτουν οικογενειακό κλίμα.

Αναλυτικά: «Έχουμε μια πικρία από το Europa League. Σε όλη τη διάρκεια, παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο και δείξαμε ότι η ΑΕΚ όντως επέστρεψε και είναι πολύ δυνατή. Μάθαμε από τα λάθη μας και ελπίζω του χρόνου να κάνουμε μια πολύ καλύτερη πορεία.

Για το σημερινό ματς, το είδατε όλοι, αξίζαμε κάτι παραπάνω, δεν ήρθε, αλλά συνεχίζουμε, έχουμε το πρωτάθλημα, έχουμε το Κύπελλο και είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μέσα, βλέποντας και κάνοντας. Δε νομίζω να μας προκαλέσει άσχημη ψυχολογία για τη συνέχεια ο αποψινός αποκλεισμός.

Ξέρουμε τι είμαστε, είμαστε μια πολύ καλή ομάδα με ένα οικογενειακό κλίμα. Είπαμε όλα τα παιδιά ότι έγινε έγινε, όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται. Δε νικήσαμε σήμερα, αλλά συνεχίζουμε, έχουμε τον Ατρόμητο τώρα να πάμε να νικήσουμε και να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x