Stoiximan Super League

Μπάρκας στον ΣΠΟΡ FM: «Όνειρο να μπούμε στην ‘Αγια-Σοφιά’»

Ο Βασίλης Μπάρκας μίλησε για την επέκταση συμβολαίου του με την ΑΕΚ και ευχήθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 για τα 22α γενέθλιά του.

Πριν καν συμπληρώσει ένα 24ώρο από την επέκταση συμβολαίου του μέχρι το 2022, ο Βασίλης Μπάρκας μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και ευχήθηκε τα δέοντα για τα γενέθλια του σταθμού.

«Χρόνια Πολλά, να τα εκατοστίσετε και να μας κάνετε παρέα. Συνήθως στο αυτοκίνητο ακούμε, όχι τόσο στα αποδυτήρια. Συνεχίστε έτσι», τόνισε ο γκολκίπερ της ΑΕΚ.

Όσο για τη νέα του συμφωνία με την «Ένωση»; «Όταν βλέπω ότι η ομάδα με πιστεύει και με στηρίζει, το έκανε μετά από μια δύσκολη περίοδο με τον τραυματισμό μου, δεν έχω κάτι να σκεφτώ. Ο πρόεδρος με στηρίζει, οικονομικά είμαι καλά, οπότε δεν είχαμε κάτι άλλο να συζητήσουμε», ανέφερε, ενώ δεν έκρυψε πως ονειρεύεται να παίξει στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ. «Το γήπεδο είναι κάτι που βλέπουμε να χτίζεται σιγά-σιγά και όλοι μας ονειρευόμαστε να μπούμε μέσα και να παίξουμε εκεί», είπε.

Τέλος, για τη φήμη που τον συνοδεύει ως πειραχτήρι στην ΑΕΚ, είπε: «Θράσος σίγουρα έχω, είναι κάτι που νομίζω πως βγαίνει προς τα έξω και στο γήπεδο. Γενικά δεν έχω άγχος, μου αρέσουν τα μεγάλα παιχνίδια. Τώρα για χιούμορ… δεν ξέρω. Άλλοι μπορεί να λένε πως λέω καλά αστεία, άλλοι πως είναι κρύα. Θέλω να πιστεύω πως έχω χιούμορ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x