«Πολύ καλύτερο» χαρακτήρισε τον Ουσμάν Ντεμπελέ από τον Νεϊμάρ ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Γιόσεπ Μαρία Μπαρτομέου, ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής του Βραζιλιάνου επιθετικού στους «μπλαουγκράνα».

Επίσης, μίλησε και για τον Κουτίνιο τον οποίο χαρακτήρισε εξαιρετικό παίκτη και πως θα παραμείνει στην ομάδα επειδή έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή.

«Δεν είναι πιθανό για τον Νεϊμάρ να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, επειδή έχουμε άλλα project εν εξελίξει, όπως των Ντεμπελέ και Κουτίνιο. Είμαστε χαρούμενοι με τους παίκτες μας, ο Ντεμπελέ είναι καλύτερος παίκτης από τον Νεϊμάρ και είναι ένας καλός επαγγελματίας παίκτης. Είναι νεαρός ακόμα, ήρθε σε έναν τεράστιο σύλλογο και αυτό δεν είναι εύκολο, αλλά έχει προσαρμοστεί και είναι καλύτερος από τον Νεϊμάρ.

Ο Κουτίνιο είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή. Έχει συμβόλαιο με εμάς και θα παραμείνει στην ομάδα, εκτός και αν ικανοποιηθεί (σε ενδεχόμενη προσφορά) η ρήτρα αποδέσμευσης
», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της Μπαρτσελόνα.

Επιμέλεια: Χρήστος Παπαζώης

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ