Ισπανία

Μπαρτομέου για Βαλβέρδε: «Ποτέ δεν σκέφτηκα να τον αλλάξω μετά την ήττα στη Ρώμη»

Συνεχίζει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρόεδρος της, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου. Τι είπε για «clasico» , διαιτησία και Γκριεζμάν.

Να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τη φημολογούμενη μεταγραφή του Αντουάν Γκριεζμάν από την Ατλέτικο Μαδρίτης, θέλησε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, μιλώντας στον ραδιοωνικό σταθμό «Rac 1».

Επιπλέον τόνισε ότι είναι απολύτως ευχαριστημένος με τη δουλειά του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο χθεσινό «clasico», την διαιτησία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη δουλειά του και με των παικτών. Με το πώς τα κατάφεραν και με το σερί που τρέχουν. Θα είναι ο προπονητής της επόμενης σεζόν. Δεν αμφέβαλα για εκείνον όταν τελείωσε το παιχνίδι στη Ρώμη. Ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό να τον αλλάξω».

Για τον Αντουάν Γκριεζμάν: «Δεν μιλάμε για παίκτες άλλων ομάδων. Αναλύουμε τη σεζόν και θα δούμε τι θα κάνουμε με τις προσθήκες και τις αποχωρήσεις. Τον Οκτώβριο συναντήθηκα με τον μάνατζέρ του, αλλά μιλάμε γενικά με πολλούς εκπροσώπους παιχτών. Με τον Γκριεζμάν συναντήθηκα τυχαία στις διακοπές το περασμένο καλοκαίρι, αλλά απλώς χαιρετηθήκαμε. Με τον πρόεδρο της Ατλέτικο, Ενρίκε Θερέθο, μιλάμε επίσης για πολλά πράγματα».

Για το «clasico»: «Ένα clasico δεν είναι ποτέ αδιάφορο. Σε ένα clasico πάντα υποφέρεις. Όταν απέβαλλαν τον Σέρχι Ρομπέρτο, υπέφερα σκεπτόμενος το δεύτερο ημίχρονο, όμως μετά κάναμε μεγάλο παιχνίδι».

Για τη διαιτησία: «Εδώ και χρόνια λέμε τι πιστεύουμε. Είναι δύσκολη δουλειά και όλα κυλάνε πολύ γρήγορα. Εδώ και χρόνια ζητάμε τη χρήση της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο. Θα χαρούμε να έρθει το VAR. Αν γίνει σωστή χρήση του, όλα θα είναι πιο δίκαια. Οι οπαδοί θέλουν να φεύγουν από το γήπεδο και να σκέφτονται ότι όλα πήγαν όσο πιο καλά γινόταν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x