Ιταλία

Μπαρτζάλι: «Απογοητεύτηκα που θα λείπει ο Μπονούτσι»

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι θα απουσιάσει λόγω τιμωρίας από το σαββατιάτικο ντέρμπι της Μίλαν με την Γιουβέντους και αυτό προκάλεσε την απογοήτευση του Αντρέα Μπαρτζάλι.

Η αποβολή του Λεονάρντο Μπονούτσι στο ματς με την Τζένοα την προηγούμενη Κυριακή θα του στερήσει την συμμετοχή του στο ντέρμπι με την πρώην ομάδα του, την Γιουβέντους.

Αυτό το γεγονός προκάλεσε την απογοήτευση του πρώην συμπαίκτη του στην «γηραιά κυρία», Αντρέα Μπαρτζάλι, σύμφωνα με συνέντευξη που έδωσε στο «Sky Sports». Επίσης ο Ιταλός στόπερ δήλωσε πως είναι η Γιούβε είναι πολύ ευάλωτη αμυντικά φέτος.

«Τα σχόλια του Αλέγκρι είναι σωστά, προσπαθεί να μας κάνεις καλύτερους μέρα με την μέρα. Μετά από 10 ματς είμαστε ικανοί να σκοράρουμε πολλά γκολ, όμως υπάρχουν και στιγμές που δεχόμαστε αρκετά. Καταλαβαίνω γιατί τρελένεται ο Αλέγκρι. Τα τελευταία χρόνια είμασταν μια σταθερή ομάδα,κερδίζαμε παίζοντας καλά και δεν χαρίζαμε γκολ», ανέφερε ο 36χρονος αμυντικός.

«Το παιχνίδι με την Μίλαν θα είναι δυνατό, καθώς είναι μεγάλη ομάδα, θα παίξουμε στην έδρα τους και ξέρουμε πως για να κερδίσεις σε αυτό το ματς πρέπει να κάνεις το κάτι παραπάνω. Η απουσία του Μπονούτσι; Είναι απογοήτευση γιατί ο Λεονάρντο είναι πολύ καλός παίκτης και θέλει να αντιμετωπίζει τους καλύτερους. Την ίδια στιγμή θα είχε την ευκαιρία να παίξει αντιμέτωπος με τους πρώην συμπαίκτες του. Μαζί είχαμε δώσει πολλές μάχες και περάσαμε πολλές περιπέτειες. Ήταν κακό που έφυγε, αλλά κάποια στιγμή θα γινόταν», συμπλήρωσε ο διεθνής Ιταλός.

Την φετινή σεζόν ο Μπαρτσάλι παραμένει βασικό στέλεχος των πρωταθλητών Ιταλίας και μέχρι στιγμής έχει 11 συμμετοχές χωρίς να σκοράρει.

Επιμέλεια: Μάνος Σταματάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x