Stoiximan Super League

Μπάσα: «Τα πάντα για την πεντάδα»

Χαρούμενος για την επιβλητική νίκη του Άρη μέσα στην Τρίπολη, εμφανίστηκε με δηλώσεις του στη ΝOVA, o μέσος του Άρη, Μιγκέν Μπάσα.

Στο γρήγορο γκολ και τη σωστή διαχείριση της ομάδας του Άρη, στάθηκε σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, ο μέσος του Άρη Μιγκέν Μπάσα, που αναφέρθηκε και στα τρία απανωτά ντέρμπι που περιμένουν την ομάδα μετά την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο την προσεχή αγωνιστική.

“Ήταν μια πολύ νίκη, μακάρι να είχαμε την ίδια απόδοση σε όλα τα ματς, σε κάθε παιχνίδι. Σήμερα διαχειριστήκαμε καλά το ματς, ήρθε το γρήγορο γκολ, πετύχαμε το δεύτερο και καταφέραμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας. Η νίκη αυτή μας άξιζε και θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια. Εχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα, τρία ντέρμπι μαζεμένα, αλλά προηγείται ο αγώνας με τον Πανιώνιο, θέλουμε να έχουμε μια καλή εικόνα και να ξεπεράσουμε το παιχνίδι αυτό. Θα κάνουμε τα πάντα για την πεντάδα”.

Ο Μπάσα δεν έκρυψε τον στόχο που έχουν βάλει στην ομάδα: “Είχαμε μια δύσκολη περίοδο τον Δεκέμβριο, δύσκολη και για τους φιλάθλους μας, δύσκολη και για εμάς, για όλους. Από δω και πέρα, βρίσκουμε τον ρυθμό μας, είμαστε σε καλό δρόμο και στοχεύουμε στο Europa league.”

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x