Stoiximan Super League

Μπατίστα: «Θέλουμε να παίξουμε διαφορετικά από ό,τι έχουν συνηθίσει οι παίκτες της ΑΕΚ»

Ο συνεργάτης του Μιγκέλ Καρντόσο ζήτησε υπομονή για να προσαρμοστούν οι παίκτες της ΑΕΚ στη νέα φιλοσοφία.

Ο Νούνο Μπατίστα, συνεργάτης του Μιγκέλ Καρντόσο, τόνισε μετά το φιλικό 1-1 με τη Σταλ πως θα χρειαστεί χρόνος, επιμονή και δουλειά για να προσαρμοστούν οι παίκτες της ΑΕΚ στο νέο τρόπο παιχνιδιού που θέλει ο προπονητής.

«Είναι η τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας. Οι παίκτες δέχονται καλά τις οδηγίες μας, δεν είναι εύκολο, αλλά μιλάμε συνεχώς μαζί τους. Είναι σημαντικό να μιλάμε μαζί τους, να είμαστε κοντά τους και να βλέπουμε πως είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος ως προς το ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίξουμε. Μην ξεχνάμε πως το παιχνίδι που θέλουμε να παίξουμε είναι πολύ διαφορετικό από αυτό που έχουν συνηθίσει, γι’ αυτό θέλουμε να είμαστε κοντά στους παίκτες, ώστε να λύσουμε οποιαδήποτε απορία», ανέφερε.

Για τη συνεργασία του με τον Μιγκέλ Καρντόσο είπε: «Νιώθω καλά. Έχουμε ίδιες ιδέες και φιλοσοφία με τον κ. Καρντόσο. Έχουμε μια άποψη για το τι θέλουμε να φτιάξουμε, αλλά θέλουμε να βάλουμε κάποια στοιχεία και να βελτιώσουμε κάποια άλλα. Ο κ. Καρντόσο είναι ανοιχτός σε απόψεις και η γνώμη μας θεωρείται σημαντική για την ομάδα. Σε κάποια παιχνίδια χρειάζεται ο βοηθός που είναι πιο κοντά σε κάποιους παίκτες να τους δίνει οδηγίες για ορισμένα πράγματα που θέλουμε να πούμε στους παίκτες».

Τέλος, για το τι γνώριζε για την ΑΕΚ πριν έρθει είπε: «Γνώριζα αρκετά πράγματα. Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που έχουν περάσει από την Ελλάδα και είδα πάρα πολλά παιχνίδια. Έχω επαφή με προπονητές όπως ο Μπέντο, ο Περέιρα, ο Μαρτίνς και είχα κάποιες πληροφορίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x