Europa League

Μπάχα: «Σεβαστήκαμε τον ΠΑΟΚ περισσότερο απ’ όσο έπρεπε»

Απογοητευμένος από τη βαριά ήττα ήταν ο προπονητής της Μπάτε Μπόρισοφ, που ανέλαβε την ευθύνη.

Τις λέξεις για να εξηγήσει το κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ψάχνει και δεν… βρίσκει ο Αλεξέι Μπάχα. Ο προπονητής της Μπάτε Μπόρισοφ εμφανίστηκε απογοητευμένος από την ήττα, αλλά και την έκταση του σκορ (1-4), τονίζοντας πως οι παίκτες του σεβάστηκαν περισσότερο απ’ όσο έπρεπε τον αντίπαλό τους. Παράλληλα, ανέλαβε την ευθύνη για όσα συνέβησαν στην «Μπόρισοφ Αρένα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το σημερινό παιχνίδι: «Ίσως σεβαστήκαμε τον ΠΑΟΚ, περισσότερο από όσο έπρεπε. Κάναμε πολλά λάθη και συνήθως δεν κάνουμε τόσα στο πρωτάθλημα. Σήμερα τα πληρώσαμε, κόντρα σε μία καλή ομάδα. Μετά το γκολ προσπαθήσαμε να ανέβουμε, αλλά δεν μπορέσαμε να το καταφέρουμε».

Για την απουσία του Φιλίποβιτς: «Ο Φιλίποβιτς μας έλειψε πολύ, αν τον είχαμε, θα παίζαμε πολύ διαφορετικά. Ο Πολιακόφ, δεν θα έλεγα ότι φταίει αυτός. Όλη η ομάδα είναι ένα σύνολο και φταίω κι εγώ που παίρνω τις αποφάσεις. Μπορείτε να πείτε ότι φταίω εγώ».

Για το εκπληκτικό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ: «Έχει περάσει μισή ώρα περίπου, αλλά δεν έχω εξήγηση. Περιμέναμε ότι ο ΠΑΟΚ θα μπει με επιθετικό προσανατολισμό, γιατί ήθελε τη νίκη, όντας στους 0 βαθμούς, αλλά δεν έχω εξήγηση για το ξεκίνημα».

Για τον Ζαμπά: «Δεν είναι μόνο ο Ζαμπά η αιτία. Όλη η ομάδα του ΠΑΟΚ έπαιξε συνολικά. Μεγάλο ρόλο έπαιξαν τα λάθη μας, νομίζω, όχι ο Ζαμπά».

Για την εικόνα των παικτών του: «Έπαιξαν όποιοι ήταν καλύτεροι και σήμερα».

Για το αν επηρέασε την ομάδα του η νίκη επί της Ντιναμό Μινσκ πριν από μερικές ημέρες: «'Ίσως η νίκη στο ματς με την Ντιναμό Μινσκ μας επηρέασε. Νικήσαμε στο ντέρμπι και σήμερα φάνηκε ότι μας επηρέασε, αλλά νομίζω ότι αυτό που έφταιξε κυρίως, ήταν τα λάθη μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x