Αγγλία

Μπεντέκε: «Μπορούσα να λάμψω στη Λίβερπουλ»

Ο Κρίστιαν Μπεντέκε θεωρεί πως θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά στην επίθεση της Λίβερπουλ ακόμη και τώρα.

Μιλώντας στο «Sportbible», ο Κρίστιαν Μπεντέκε δήλωσε πως θα μπορούσε να λάμψει, παίζοντας στην τωρινή Λίβερπουλ και να κάνει την διαφορά στην επιθετική τριάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Βέλγος επιθετικός ήρθε στο "Ανφιλντ" το καλοκαίρι του 2015 στην τελευταία χρονιά του Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο των «κόκκινων». Μέτα από μια σεζόν στο Άνφιλντ και τον ερχομό του Κλοπ, ο Μπεντέκε τέθηκε εκτός πλάνων του Γερμανού τεχνικού.

Πωλήθηκε στην Κρίσταλ Πάλας το καλοκαίρι του 2016, με τους «Αετούς» να βγάζουν από τα ταμεία τους 36 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που αποτέλεσε ρεκόρ για τη λονδρέζικη ομάδα. Ο υψηλόσωμος Βέλγος σκόραρε 15 φορές στην πρώτη του σεζόν στο «Selhurst Park», μόνο τέσσερα, όμως, στις δύο τελευταίες.

Ο Βέλγος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ναι (θα μπορούσα να διαπρέψω στην επιθετική τριάδα της Λίβερπουλ). Είναι εύκολο να το πεις τώρα επειδή παίζω για την Κρύσταλ Πάλας, κι εκείνη παίζουν για την Λίβερπουλ. Όταν όμως κάνεις προπόνηση κάθε μέρα με τους ίδιους παίκτες και τον ίδιο προπονητή, που πιστεύει σε εσένα, είναι πιο εύκολο.

«Ο κόσμος θα πει πως αυτά είναι δικαιολογίες, όμως όλοι γνωρίζουν πως τότε η ομάδα ήταν σε μεταβατική περίοδο. Ξεκίνησα καλά με τον Ρότζερς αλλά ο ίδιος βρισκόταν ήδη υπό πίεση. Μετά ήρθε ο Κλοπ και όλα άλλαξαν.

« Όταν ήρθε μου είπε: « Συγγνώμη αλλά θέλω να παίξω διαφορετικό ποδόσφαιρο. Θέλω γρήγορους, μικρούς και ευέλικτους παίκτες». Προσπάθησα να παλέψω για την θέση μου αλλά όταν τελείωσε η σεζόν, ο Κλοπ μου είπε: «Θα ήταν καλύτερο για εσένα να βρεις μια νέα πρόκληση, δεν θα σε κρατήσω».

Επιμέλεια: Δημοσθένης Χατζηγιαννόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x