Αγγλία

Μπεντεκέ: Σκοράρει σχεδόν... μια φορά το χρόνο!

Ο Κριστιάν Μπεντεκέ έχει φτάσει σε σημείο από το 2018 μέχρι και σήμερα να πετυχαίνει σχεδόν ένα γκολ... κάθε χρόνο!

Ο Κριστιάν Μπεντεκέ, που κάποτε εξολόθρευε κάθε αντίπαλο της Άστον Βίλα και έκανε τη Λίβερπουλ να τον αγοράσει, έχει φτάσει σε σημείο από το 2018 μέχρι και σήμερα να πετυχαίνει σχεδόν ένα γκολ... κάθε χρόνο!

Ο Βέλγος επιθετικός της Κρίσταλ Πάλας ήταν εκείνος που στο εκρηκτικό χρονικό διάστημα των «αετών» στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Έβερτον στο «Γκούντισον Παρκ» ισοφάρισε με σουτ που έφυγε κάτω από το κορμί του Τζόρνταν Πίκφορντ, ενώ, λίγο αργότερα είχε κεφαλιά εξ επαφής με τον Άγγλο γκολκίπερ ν' αποκρούει με αρκετή δόση τύχης με το στέρνο.

Αυτό το γκολ, το μεσημέρι του Σαββάτου, ήταν το πρώτο που πέτυχε ο Μπεντεκέ από τον Απρίλη του 2019 και πιο συγκεκριμένα, βρήκε δίχτυα έπειτα από 18 συμμετοχές σε επίπεδο πρωταθλήματος. Έφτασε, δηλαδή, να μετρήσει 1.476 λεπτά δίχως να σκοράρει και το πέτυχε στους 10 μήνες μετά το τελευταίο του τέρμα.

Ακόμα πιο πριν, είχε σκοράρει τον Μάιο του 2018, με το φετινό να είναι μόλις το δεύτερο γκολ του έπειτα από 35 εμφανίσεις στην Πρέμιερ Λιγκ! Δηλαδή, βρήκε δίχτυα Μάιο του '18, Απρίλη του '19, Φλεβάρη του '20!

Πάντως, ίσως να έπαιξε το ρόλο του και ο αντίπαλος, αφού, απέναντι στην Έβερτον στην καριέρα του έχει πετύχει 6 τέρματα, με τη μοναδική ομάδα με την οποία έχει κοντραριστεί και η οποία έχει δεχθεί περισσότερα γκολ από τον Κριστιάν Μπεντεκέ, να είναι η Σάντερλαντ (7).

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x