Αγγλία

Μπέιλ, γύρνα στο Νησί!

Ο Γκάρεθ Μπείλ είναι επισήμως μαύρο «πανί» για τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης και ο μόνος τρόπος να βρει τον αγωνιστικό του εαυτό, είναι να βγάλει πάλι τις μοναδικές ικανότητές του στο χορτάρι.

Το ρολόι στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» έδειχνε το 70ο λεπτό της αναμέτρησης με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, όταν ο Ζιντάν αποφάσισε να ρίξει στη μάχη τον Μπέιλ αντί του Λούκας Βάσκεθ. Αν και το σκορ ήταν στο εύθραυστο 1-0 υπέρ των «μερένγκες», οι οπαδοί της ομάδας δεν είχαν κανένα ενδοιασμό να αποδοκιμάσουν έντονα τον Ουαλό επιθετικό, κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Η Ρεάλ μπορεί να πήρε τη νίκη χάρη στο χατ-τρικ του Μπενζεμά, όμως εκείνο που έμεινε περισσότερο από όλα ήταν η εικόνα με τις αποδοκιμασίες. Ο Γάλλος προπονητής μάλιστα, φρόντισε να καλύψει τον παίκτη του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Συμπονώ τον Μπείλ και πραγματικά θα ήθελα πολύ να σκοράρει. Δεν καταλαβαίνω όμως τη στάση του κόσμου απέναντί του». Οι δηλώσεις του σε αυτό το θέμα έκλεισαν με την ατάκα: «Δεν θέλω να επεκταθώ σχετικά με το μέλλον του», δείχνοντας έτσι ότι ούτε εκείνος μπορεί να αλλάξει την κατάσταση.

Την επομένη του αγώνα η έγκυρη ισπανική εφημερίδα «Marca» κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο τον απογοητευμένο Ουαλό, συνοδεύοντας την φωτογραφία με την είδηση ότι η Ρεαλ δανείζει τον Μπέιλ, από τη στιγμή που δεν υπάρχουν προτάσεις αγοράς του. Λίγο το υψηλό κόστος της μεταγραφής που ενδέχεται να φτάσει τα 100 εκαττομύρια ευρώ, λίγο οι συχνοί τραυματισμοί του, «φρενάρουν» τις όποιες σκέψεις κάνουν οι σύλλογοι που έχουν ενδιαφερθεί γι’ αυτόν.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x