Ισπανία

Μπέιλ: «Κανένας παίκτης της Ατλέτικο δεν χωράει στην ενδεκάδα της Ρεάλ»

«Βόμβες» ενόψει του τελικού του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ και την Ατλέτικο Μαδρίτης εξαπέλυσε με δηλώσεις του ο Γκάρεθ Μπέιλ!

Ο Γκάρεθ Μπέιλ «άναψε» τα αίματα με δηλώσεις του σε ισπανικά Μέσα ενόψει τελικού, καθώς υποστήριξε πως κανένας από τους παίκτες της Ατλέτικο Μαδρίτης δεν θα μπορούσε να μπει στην ενδεκάδα της Ρεάλ παρόλο που οι «ροχιμπλάνκος» τερμάτισαν μόλις δύο βαθμούς πίσω από τη «βασίλισσα».

«Πιστεύω πως κανείς παίκτης της Ατλέτικο δεν θα μπορούσε να παίξει στην εντεκάδα της Ρεάλ. Είμαστε εξαιρετικοί σε όλες τις θέσεις», ήταν ορισμένα από τα λόγια του Μπέιλ ενώ όταν ρωτήθηκε για την ένταση που περιμένει να έχει το παιχνίδι δήλωσε «ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο παιχνίδι με αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα αλλά ξέρουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Πρέπει να έχουμε υπομονή και να παίξουμε δυνατά για να κοντράρουμε την Ατλέτικο

Ρεάλ και Ατλέτικο θα κοντραριστούν για δεύτερη φορά μέσα σε δύο χρόνια σε τελικό Champions League με τους παίκτες της «βασίλισσας» να έχουν στόχο το 11ο και τους «ροχιμπλάνκος» να θέλουν να κάνουν την έκπληξη και εκτός από το τρόπαιο να πάρουν και μία άτυπη ρεβάνς για το 4-1 του τελικού του 2014.

Επιμέλεια: Στράτος Παυλόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x