Ισπανία

Μπέιλ: «Ο στόχος μου είναι να σκοράρω πολλά γκολ εδώ, όχι αλλού»

Ο Γκάρεθ Μπέιλ μίλησε στην εφημερίδα «Marca» για τη σεζόν που πέρασε και για αυτήν που έρχεται και τόνισε ότι θέλει να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Με συνέντευξη που παραχώρησε στην «Marca», ο Γκάρεθ Μπέιλ έκανε απολογισμό της προηγούμενης σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ επίσης, μίλησε για αυτήν που έρχεται.

Ο 28χρονος Ουαλός, τόνισε ότι δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη με τους «μερένχες». Το μέλλον προβλέπεται λαμπρό, σύμφωνα με τον ίδιο, καθώς αναμένεται να επιστρέψει πιο δυνατός, έχοντας ξεπεράσει πλέον τον τραυματισμό του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για τον τραυματισμό στον αστράγαλο:

«Σε αυτό το ταξίδι δεν έβαλα πολλή πίεση στον αστράγαλο μου, προκειμένου να αναρρώσω καλύτερα. Την προηγούμενη χρονιά, με τον πόνο, δυσκολεύτηκα να βρω την φόρμα μου. Δούλεψα σκληρά για να αναρρώσω και τώρα, μπορώ να ολοκληρώσω την προετοιμασία κανονικά».

Ο Μπέιλ φυσικά, αναφέρθηκε και στον τελικό του Κάρντιφ, στον οποίο η διαδικασία για να αυξηθούν οι πιθανότητες για συμμετοχή του (τελικά δεν αγωνίστηκε), ήταν κάθε άλλο παρά εύκολη:

«Για να είμαι ειλικρινής, έξι εβδομάδες πριν τον τελικό, δούλεψα πολύ σκληρά για να αποκτήσω την φόρμα μου. Το γεγονός ότι βρέθηκα στον πάγκο ήταν το πιο κερδοφόρο πράγμα για μένα. Έκανα προπόνηση 12 ώρες την ημέρα, για να είμαι διαθέσιμος στον τελικό, για να κάνω τον αστράγαλο μου καλά και να μπορέσω να απολαύσω εκείνα τα λεπτά».

Καθώς πολλοί εκλαμβάνουν το μέλλον του Ουαλού στην Μαδρίτη ως αβέβαιο, δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τα σενάρια που τον θέλουν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρώτα, και στην συνέχεια κάπου αλλού. Οπότε, όταν έφτασε εκείνη η στιγμή, ο ίδιος δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν διαβάζω τίποτα από αυτά. Λογικά, επειδή είμαι Άγγλος, πάντα συνδέομαι με μία επιστροφή. Αυτό έγινε με τον Μπέκαμ και με άλλους Άγγλους που ήρθαν στην Ισπανία. Συνεπώς, επειδή δεν υπάρχει κάτι επίσημο, καμιά προσφορά, δεν υπάρχει τίποτα να συζητήσουμε. Το μέλλον μου είχε γίνει αρκετά περίπλοκο εξαιτίας του τραυματισμού, για τίποτα άλλο. Μπορώ ακόμα να παίξω ποδόσφαιρο πολύ καλά, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Υπέγραψα ένα εκτενές συμβόλαιο με την Ρεάλ και ο στόχος μου είναι να σκοράρω πολλά γκολ εδώ, όχι αλλού».

Τέλος, όσον αφορά τον τεχνικό της ομάδας, Ζινεντίν Ζιντάν, εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια, ξεχωρίζοντας το γεγονός ότι οι εναλλαγές που κάνει είναι προς όφελος τους:

«Όλοι θέλουμε να παίξουμε, αλλά φυσικά δεν μιλάμε για 11 παίκτες. Ο Ζιντάν θέλει να κάνει εναλλαγές και να δίνει ευκαιρίες σε όλους. Την προηγούμενη σεζόν κερδίσαμε και πρωτάθλημα και Τσάμπιονς Λιγκ εξαιτίας αυτών των εναλλαγών. Το γεγονός αυτό μας έδωσε φρεσκάδα και ενέργεια».

Επιμέλεια: Ελεάννα Μπασίρογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x