Champions League

Μπέιν: «Είμαι ικανοποιημένος. O ΑΠΟΕΛ θα περάσει»

Παρά τη μετριότατη εμφάνιση του ΑΠΟΕΛ στη Ρουμανία και την ήττα με 1-0 από τη Βιτορούλ ο Μάριο Μπέιν δήλωσε ικανοποιημένος και σίγουρος για την ανατροπή και την πρόκριση στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας.

Ικανοποιημένος από την εικόνα του ΑΠΟΕΛ δήλωσε ο Μάριο Μπέιν, ο οποίος πρόσθεσε πως είναι 100% βέβαιος ότι η ομάδα του θα ανατρέψει το 1-0 και θα προκριθεί στη ρεβάνς της Λευκωσίας.

«Νομίζω παίξαμε καλά απέναντι σε ένα ποιοτικό αντίπαλο, ακολουθήσαμε μια συγκεκριμένη τακτική με την οποία καταφέραμε να τους κρατήσουμε όσο μακριά γινόταν. Έχασαν ευκαιρίες, χάσαμε και εμείς, δεχθήκαμε ένα γκολ από στατική φάση, αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε είναι η τελική πάσα. Αυτό που πρέπει να πετύχουμε στον επαναληπτικό είναι να σημειώσουμε δύο γκολ, αλλά πρέπει να είμαστε καλύτερα οργανωμένοι. Νιώθω 100% ότι μπορούμε να προκριθούμε. Ο κόσμος είναι ο 12ος παίκτης, περιμένουμε να μας βοηθήσει. Πρέπει να προκριθούμε με την ποιότητα που έχουμε στη διάθεση μας. Πρέπει να βελτιωθούν οι διαθέσιμοι παίκτες μας. Τα πάντα είναι θέμα ποιότητας», τόνισε ο Ολλανδός προπονητής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x