Stoiximan Super League

Μπεκ: «Το πρόσωπο που θέλουμε να δείχνουμε, μπορούμε να παίξουμε καλύτερα»

Η αντίδραση που έβγαλε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Ολυμπιακό είχε κεντρικό ρόλο στις δηλώσεις που έκανε ο Ούφε Μπεκ, ενώ στάθηκε και στο ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης.

Ο Ούφε Μπέκ έκανε ντεμπούτο στο χθεσινό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, με τον Δανό εξτρέμ να στέκεται στις δηλώσεις του στο πείσμα των συμπαικτών του και στην αυταπάρνηση που έδειξαν, για να έρθει το τελικό 1-1. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να επισημάνει πως το «τριφύλλι» μπορεί να παίξει και καλύτερα…

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπεκ:

Για την αντίδραση του Παναθηναϊκού: «Ήταν πολύ ωραίο από όλες τις πλευρές που δείξαμε αντίδραση καθώς στα τελευταία παιχνίδια δεν υπάρχει αμφιβολία πως δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο που παίζουμε. Σήμερα (σ.σ. χθες) δείξαμε ένα διαφορετικό πρόσωπο, το πρόσωπο που θέλουμε να δείχνουμε, παλέψαμε για κάθε μπάλα και στο τέλος επιστρέψαμε από μια δύσκολη κατάσταση. Ήταν μια καλή εμφάνιση».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από την ισοπαλία: «Είναι δύσκολο να πούμε αν είμαστε ικανοποιημένοι με τον ένα βαθμό. Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Σήμερα αν αξιοποιούσαμε τις ευκαιρίες μας ίσως να κερδίζαμε και το παιχνίδι. Ήμασταν πίσω στο σκορ μέχρι το τέλος, έτσι η ισοπαλία είναι καλή για μας από τη στιγμή που ισοφαρίσαμε στο τέλος».

Για την εικόνα της ομάδας του: «Θεωρώ πως αυτό ήταν ένα σημείο ανάκαμψης για μας. Δείξαμε ένα πρόσωπο, αυτό που θέλουμε να δείχνουμε, καθώς δίναμε μάχες αν και κάναμε κάποια λάθη. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ακόμη περισσότερες ευκαιρίες, να παίξουμε καλύτερα, αλλά το σημαντικό στο ματς ήταν η συμπεριφορά μας που ήταν πολύ καλή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x