Ιταλία

Μπέκαμ: «Έχω υπέροχες αναμνήσεις από τη Μίλαν, μου έλειψε το Μιλάνο»

Με αφορμή την επιστροφή του στο Μιλάνο για επαγγελματικούς λόγους, ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αναφέρθηκε στο νέο κατάστημα που εγκαινιάζει, αλλά και για τα υπέροχα χρόνια που πέρασε στη Μίλαν.

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, με τον Άγγλο πρώην σούπερ σταρ να μετακομίζει στο Μιλάνο και να αναφέρεται στις όμορφες στιγμές που πέρασε στη Μίλαν, αλλά και για το νέο κατάστημα που εγκαινιάζει, όπως δημοσίευσε το «Gazzeta Dello Sport».

Ο πρώην άσος του ποδοσφαίρου προχώρησε σε δηλώσεις τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Έχω υπέροχες αναμνήσεις από τη Μίλαν και έζησα ιδιαίτερες στιγμές εδώ», για να συνεχίσει λέγοντας: «Η ομάδα, οι οπαδοί και η πόλη με υποδέχτηκαν με «ανοιχτές αγκάλες» και θέλω να πω ότι μου άρεσε να παίζω στη Μίλαν και να μένω στην Ιταλία. Μου έλειψε η Μίλαν και η Ιταλία, καθώς αγαπούσα το φαγητό, τους ανθρώπους και τους φίλους που έκανα εδώ». Επίσης επισήμανε ότι: «Ελπίζω η Μίλαν να επιστρέψει και να αγωνιστεί για τους στόχους που είχε συνηθίσει.

Τέλος μίλησε για το νέο του επάγγελμα τονίζοντας ότι: «Η μόδα είναι κάτι που μπορώ και μου αρέσει να κάνω.Η δουλειά που εργάζομαι σχετίζεται με τη δική μου αντίληψη στη μόδα και στο στυλ και είμαι ευγνώμων στους σχεδιαστές που γνωρίζω τόσα χρόνια, καθώς μου έμαθαν πολλά».

Επιμέλεια: Θεόδωρος Κόμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x