Αγγλία

Μπέκαμ: «Ο Σερ Άλεξ με έβαλε να κουρευτώ»

O Μπέκαμ μιλά για την πιο περίεργη απαίτηση του Σερ Άλεξ προς αυτόν, όσο έπαιζε στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχαν τα προβλήματά τους, όταν συνεργάστηκαν στη Μαν. Γιουνάιτεντ. Ποιος ξεχνά το περιβόητο πέταγμα του παπουτσιού από τον Σκωτσέζο τεχνικό και το σκίσιμο πάνω από το μάτι του Άγγλου σταρ. Βέβαια ο τελευταίος έτρεφε πάντα σεβασμό για τον πρώην προπονητή του. Ο ίδιος αποκάλυψε πόσο απαιτητικό «αφεντικό» ήταν ο Φέργκιουσον και τι του είχε ζητήσει όσο ήταν παίκτης του.

Μιλώντας στο σόου του Γκράχαμ Νόρτον αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που συνέβη στο Γουέμπλεϊ το 2000 σε ένα φιλανθρωπικό αγώνα και είχε πάει με το περίφημο τότε «μοϊκάνα» κούρεμα του, πράγμα που δεν άρεσε καθόλου στον Σερ Άλεξ.

«Ήμουν στα αποδυτήρια μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, όταν ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον με είδε και με έβαλε να το ξυρίσω. Είπα όχι στην αρχή, αλλά στη συνέχεια είδα το πρόσωπο του να αλλάζει πολύ γρήγορα. Έτσι πήγα και το ξύρισα στην τουαλέτα. Ήταν πολύ αυστηρός»!

Ο «Μπεκς», πιο ώριμος πλέον, φαίνεται να κατανοεί την εντολή του Σκωτσέζου, αφού συμπλήρωσε «Ήταν για την φήμη του συλλόγου, ήθελε όλοι οι παίχτες να φαίνονται επαγγελματίες και ένιωθε ότι η εμφάνισή μου δεν ήταν σωστή. Παίζαμε και στο Γουέμπλεϊ επίσης, οπότε είχε ένα δίκιο».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Πανουτσόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x