Super League 2

Μπελά: «Ο Άρης παίζει ωραίο ποδόσφαιρο»

Ο Αριάν Μπελά αποθέωσε με δηλώσεις του τον Άρη και το ποδόσφαιρο που παίζει, ενώ μίλησε και για τον Απόλλωνα Λάρισας.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Άρη μίλησε ο Αριάν Μπελά μετά το τέλος του φιλικού με τον Απόλλωνα Λάρισας, λέγοντας πως παίζει ωραίο ποδόσφαιρο με κυκλοφορία της μπάλας.

Παράλληλα, μίλησε για την ομάδα του λέγοντας πως είναι δύσκολη η φετινή σεζόν αφού δεν έχει δικαίωμα μεταγραφών και οι περισσότεροι παίκτες του είναι κάτω των 23 ετών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι τιμή μας που παίξαμε με τον Άρη. Φέτος παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο με πολλές ευκαιρίες και κυκλοφορία της μπάλας», είπε αρχικά.

Για τα συμπεράσματα του από το φιλικό: «Προσπαθήσαμε να παίξουμε και εμείς ποδόσφαιρο και όχι καταστροφικό και μόνο να απομακρύνουμε την μπάλα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Δεχθήκαμε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο από λάθη δικά μας, αλλά στο μεταξύ είχαμε καταφέρει να ξαναμπούμε στο παιχνίδι με την ισοφάριση».

Για την περσινή πορεία του Απόλλωνα Λάρισας: «Ευχαριστώ τους παίκτες για την περσινή πορεία, παρά τα οικονομικά προβλήματα. Τα παιδιά πάντα δίνουν την ψυχή τους και στις προπονήσεις και στα παιχνίδια. Είμαστε όλοι καλά και είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο αγώνα».

Για τους στόχους της ομάδας στη φετινή σεζόν: «Παίζουμε με παίκτες κάτω των 23 ετών, λόγω απαγόρευσης μεταγραφών. Το καλό είναι ότι ακούν τις εντολές τις δικές μας αλλά και των μεγαλύτερων σε ηλικία παικτών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x